SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yine Kaçırdı:1-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:27
YMS Yine Kaçırdı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor ile karşılaştı. Yeni Malatyaspor  20. dakikada Fahri Tatan'ın penaltıdan attığı gol ile ilk yarıdan 1-0 galip ayrıldı. 55. dakikada ise Samet Yüksel'in attığı gol skoru eşitledi. 59. dakikada Yeni Malatya, kazandığı ikinci penaltıyı Fahri Tatan'la değerlendiremezken, Gaziosmanpaşaspor'un ise 2 golü biri faul, diğeri ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 80. dakikadan itibaren taraftarlar "En büyük taraftar, Alayınız sahtekar", "Yönetim istifa", "Formayı çıkartın gidin". "Bu gece şehri terkedin" diye slogan attılar. Karşılaşmayı 2 bin 696 biletli futbolsever izledi.

Stat : İnönü (Malatya)

Hakemler : Ömer Faruk Ocak (Kayseri), Özer Velioğlu (Niğde), Eser Eti (Niğde), 4. hakem Emrah Altınsoy (Aksaray)

Yeni Malatyaspor : Vedat Kapurtu, Koray Şanlı, Ramazan Kahya, Uğur Bulut, Fahri Tatan, Serkan Göksu (Dk.74 Gökhan Güney), Ercan Ünal, Mikail Albayrak (Dk.60 Hüseyin), Rahman Oğuz Kobya (Dk.65 Coşkun), Eren Görür, İlyas Çakmak

Gaziosmanpaşa : Hakan Canbazoğlu, Aykut Güler, Baki Mercimek, Uğur İmir, Kadir Deliömeroğlu, Muhammed Emin Bakan, Hasan Kul, Samet Yüksel, Sinan Ayar (Dk.83 Ramazan Karaca), Nail Tilbaç, Battal Demirbilek (Dk.90 Rıza Şen)

GOLLER: Dk. 20 Fahri Tatan- Penaltı (Yeni Malatya), Dk.55 Samet Yüksel (Gaziosmanpaşa)

SARI KARTLAR: Koray, Uğur, Coşkun (Yeni Malatya), Aykut, Muhammet Emin (Gaziosmanpaşa)

2. dakikada; Fahri Tatan'ın uzaktan vuruşunda top Gaziosmanpaşaspor kalecisi Hakan'da kaldı.

5. dakikada; Ramazan Kahya'nın ortasında rakip ceza sahasında İlyas topu beklerken, kaleci Hakan araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. 

12 dakikada; İlyas'ın ortasında Eren topla buluşurken, hakem ofsayt kararı verdi. 

14. dakikada; Fahri'nin faul atışında ceza sahasında topla buluşan İlyas'ın çabası sonuçsuz kaldı. 

18. dakikada; Ramazan Kahya'nın pasında topla buluşan Eren ceza sahasına doğru ilerlerken, Baki Mercime tehlikeyi uzaklaştırdı. 

20. dakikada; Yeni Malatya atağında, Muhammet Emin tarafından Mikail Albayrak'ın düşürülmesiyle Yeni Malatyaspor lehine penaltı kararı verildi. Fahri Tatan penaltı atışını kullanarak topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu. 1-0

25. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Fahri Tatan'ın  kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Ramazan Kahya yavaş vurdu, top Gaziosmanpaşaspor kalecisi Hakan'da kaldı. 

32. dakikada; Baki Mercimek'in sert vuruşunda top Yeni Malatyaspor kalecisi Vedat'ta kaldı. 

39. dakikada; Yeni Malatya'dan Serkan'ın vuruşunda top kaleci Hakan'ın yanından geçerek direğe çarpıp döndü, gelen topa Rahman Oğuz çok kötü vurdu ve Yeni Malatyaspor mutlak gol posizyonunu değerlendiremedi. 

44. dakikada; Uğur'un pasında topla buluşan Sinan kaleyi düşünürken, Yeni Malatyaspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 

48. dakikada; Mikail'in atağında, ceza sahasına yakın bir yerde Gaziosmanpaşaspor oyuncusu Kadir tehlikeyi uzaklaştırdı. 

51. dakikada; Rahman'ın uzaktan yaptığı ortada, rakip ceza sahasında bekleyen İlyas topa yetişemeyince top dışarı çıktı. 

55. dakikada; Gaziosmanpaşaspor'un golü geldi.Sinan'ın soldan yaptığı ortasına yükselen Samet Yüksel kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1

59. dakikada; Yeni Malatya atağında, atılan şutta topu Aykut cezaalanı içerisinde elle kesince hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Fahri Tatan'ın sol tarafa gönderdiği topu kaleci almayı başardı.

62. dakikada; Gaziosmanpaşaspor'un attığı gol geçerli, önceki pozisyonda Baki'nin faul yaptığı gerekçesiyle sayılmadı. 

65. dakikada  Gaziosmanpaşaspor'un attığı gol, bu kez  ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. 

66. dakikada Eren'in soldan ortasına İlyas vurdu, konuk takım kalecisi kornere çeldi.

72. dakikada; Ramazan Kahya'nın pasında ceza sahasının yakınında bulunan Eren Görür topu karşılayamadı. 

79. dakikada Fahri'nin kullandığı kornerden gelen top defanstan döndü, Hüseyin vurdu üstten aut.

80. dakikada; Muhammed Emin'in atağında araya giren Koray tehlikeyi uzaklaştırdı. 

84 dakikada; İlyas'ın pasında topu karşılayan Coşkun gelişine vurdu, top kaleci Hakan'da kaldı. 

88. dakikada; Gaziosmanpaşaspor kalesine çok yakın bir yerden Fahri Tatan'ın kullandığı serbest vuruşta, top auta çıktı. 

Karşılaşmanın hakemi ikinci yarı için 4 dakikalık uzatma süresi verdi. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. 

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız