SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yine Lider Ama Rakipler Arayı Kapatıyor

0
Güncellendi - 2016-12-05 05:05:08
YMS Yine Lider Ama Rakipler Arayı Kapatıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligi'nde 13'üncü hafta geride kalırken, deplasmandaki 2-0'lık Göztepe mağlubiyetiyle birlikte son 3 maçında sadece 1 puan toplayan Yeni Malatyaspor, takipçisi Boluspor kendi sahasında yenilince 1 puan farkla liderliğini sürdürdü.

Hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda, Yeni Malatyaspor'un en yakın takipçisi Boluspor kendi sahasında Balıkesirspor'a 3-2 mağlup olarak ikinci sıradan 3'üncülüğe düşerken, Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe ikinci sıraya yerleşti.

Ligde Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Eskişehirspor 6 - 0 Mersin İdmanyurdu

Bandırmaspor 2 - 2 Adana Demirspor

Manisaspor 2 - 0 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor

Ümraniyespor 1 - 0 Samsunspor

Boluspor 2 - 3 Balıkesirspor

Elazığspor 0 - 3 Denizlispor

Giresunspor 1 - 2 Sivasspor

Göztepe A.Ş. 2 - 0 Yeni Malatyaspor

Şanlıurfaspor - Altınordu A.Ş. maçı Pazartesi günü oynanacak.

Bir maç dışında 13'üncü hafta maçları oynanan TFF 1. Ligi'nde son puan durumu şöyle:

Takım O P

1.Yeni Malatyaspor 13 26

2.Göztepe A.Ş. 13 25

3.Boluspor 13 23

4.Eskişehirspor 13 22

5.Sivasspor 13 21

6.Balıkesirspor 13 19

7.Altınordu A.Ş. 12 19

8.Gaziantep B.Ş. Bld.Spor 13 18

9.Ümraniyespor 13 16

10.Adana Demirspor 13 16

11.Denizlispor 13 15

12.Giresunspor 13 15

13.Bandırmaspor 13 11

14.Samsunspor 13 11

15.Şanlıurfaspor 12 10

16.Manisaspor 13 10

17.Elazığspor 13 9

18.Mersin İdmanyurdu 13 6

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • cengiz (7 yıl önce)
    Takım ta baştan beri bence iyi oynamiyordu..yabancıların kişisel becerileriyle ancak buraya kadar...ha kadro kötümü kötü degil ama oyuncalarda mücadele diye bişey yok..biraz bastilarmi kostularmi etkili oluyorlar..ama açık ara liderlik hepsini bi havaya koymuştu..bence havalarini da aldılar..artık oynamadan kosmadan mac alınmayacağını anlamışlardır inşallah..malatyanin güvenini kaybetmek istemiyorsanız çıkın bandirmaya 6 tane atın..inanmiyormusunuz..ışte eksiginiz bu..yoksa bandirmaya 6 atmak zor değil..eskişehirspor dan eksiğimiz bu...onlar şampiyon olacaklarına baştan beri inanmışlar..sizde inanmadikca bu iş asla olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (7 yıl önce)
    Yazan arkadaslar irfan basaran hakkinda yazmiyorsunuz yoksa memnunmusunuz? Bu futbolcu her oyuna girdiginde hiç katkisi olmuyor. Ayrica her girdiginde gol yiyiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Murat akca gibi disiplinsin laubali sedat gibi sahada gezen yurumekten aciz ahmet burak solakel gibi artist iki hata var ikiside 35 lik oyunculardan utanin kale zaten Allah a emanett
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Göztepe - Eskişehir in maçlarınıda izliyoruz ve aradaki fark o kadar belirgin ve açıkki Malatyaspor şu anki yerini şansa borçlu yani oyun oynamadan alınan puanlar bir deyişle rakiplaerinin liderden 1 puan alma hesaplarıydı haftalar ilerleyince rakipler bu takımın çokta ahım şahım bir futbol oynamadığını gördü eee rakiplerde şampiyonluk için oynuyor ve fark ortaya çıktı .devre arası takviye yapılmaz ise bu takım ilk altıya dahi giremez .düşüş devam edecek:((
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    Malatyaspor 3 haftadır formsuz ama bunda hakemlerin kıyımıda var gözardı etmeyelim
    0
    0
    Yanıtla