SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yine Perişanlarda.. 0-2

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:54:18
YMS Yine Perişanlarda.. 0-2
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Menemen Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu ve zirve mücadelesinde çok büyük bir yara aldı. Menemen Belediye, oynadığı futbolla Yeni Malatyaspor'a sahayı dar etti. Karşılaşma bittikten sonra da kötü yönetim gösteren hakeme itirazlarını sürdüren Yeni Malatyasporlu Koray Şanlı ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Taraftarlar, maçın hakemine, takıma sahip çıkmadıkları gerekçesiyle Malatya siyasilerine, yönetime tepki gösterdiler.

STAT: İnönü

HAKEMLER: Ercan Hellaç (Samsun), Metin Cebeci (Ordu), Tuğrul Akkoyun (Samsun), 4.Hakem Harun Toplar (Tokat)

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Koray Şanlı, Ali Sakal, Serkan Çalık, Ramazan Kahya,  Hüseyin Kar, Onur Acar (Dk.68 Fatih Gül), İrfan Başaran, Ferit Cömert, Onur Kalafat (Dk.79 Ersin Veli), Aydın Çetin  (Dk.26 Emrah Kol)

YEDEKLER:Vedat Kapurtu , Mustafa Tuna Kaya, Ersin Veli, Emre Öztürk, Emrah Kol, Fatih Gül, Osman Fırat 

MENEMEN BELEDİYESPOR: Onur Bulut, Murat Erdemir, Veli Çetin, Efe Karaoğlu, Yasin Güreler,  Samet Günhan, Ersin Aslantoğ , Ercüment Eray Ataklı (Dk.57 Semih Atıl), Ömer Karancı, Mithat Yaşar (Dk.70 Hakan Vural Koçaslan),  Haluk Türkeri  (Dk.79 Tayfur Emre Yılmaz)

YEDEKLER: Ömer Alıcı, Hakan Vural Koçaslan, Gökhan Kara, Sefa Küpeli, İlhan Aslanoğlu, Semih Atıl, Tayfur Emre Yılmaz  

GOLLER: Dk. 17 ve Dk.63 Haluk Türkeri (Menemen Belediye)

KIRMIZI KART: Maç Sonu Koray Şanlı (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Dk.75 Şener, Dk.90+2 Koray Şanlı (Yeni Malatya), Dk.45 Ercüment, Dk.85 Onur Bulut, Dk. Hakan (Menemen Belediye)

17. dakikada gelişen Menemen atağında Ersin cezaalanı dışından sert vurdu, kaleciden dönen topu Haluk Türkeri tamamladı ve golü attı: 0-1

24. dakikada Yeni Malatya atağında Ali ortaladı, İrfan cezaalanı içerisinden vurdu, top üst direkte patladı.

36. dakikada Ramazan soldan ortaladı. Emrah Menemen kalesi önünde kötü vurdu, kalecide kaldı.

37. dakikada Menemen Haluk'la bir kez daha gole yaklaştı. Sağdan cezaalanına giren Haluk, kaleci Şener'le karşı karşıya kaldı, vuruşunda topu kaleci almayı başardı.

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

55. dakikada Emrah'ın sağdan ortaladığı topa İrfan vurdu, kaleci topu aldı.

63. dakikada konuk takımın ikinci golü geldi. Haluk Türkeri, cezaalanında Ferit'ten sıyrıldı ve vurdu, top ağlarda:0-2

72. dakikada Yeni Malatya atağı Ramazan'la gelişti. Bu futbolcunun ortaladığı topu Ferit kaleye gönderdi. Hakem ofsayt gerekçesiyle golü saymadı.

Karşılaşma 2-0 Menemen Belediye'nin galibiyetiyle son buldu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız