SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yönetimi Basın Sözcüsünü Azletti

0
Güncellendi - 2016-10-04 01:08:31
YMS Yönetimi Basın Sözcüsünü Azletti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden, 4 Ekim 2016 gece 00.15'de basın kuruluşlarına, Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın'ın adresinden e-mail olarak gönderilen yazılı açıklamada, Kulüp Basın Sözcüsü Seyit Doğan'ın (fotoğraftaki) bu görevden azledildiği duyuruldu. 00.40'ta gönderilen ikinci açıklamada ise, Doğan'a yönelik bazı suçlayıcı ifadelerin çıkarılmış olduğu görüldü.

KULÜBÜN İLK AÇIKLAMASI..

Yönetim Kurulu adına Adil Gevrek'in açıklaması olarak saat 00.15'de gönderilen açıklamada, 'Doğan'ın kulüp prensiplerine uygun davranmaması, görevi kendi menfaat ve reklamını yapmak üzere üstlendiğinin anlaşılması üzerine' azledildiği belirtildi.

Kulübün açıklaması şöyle:

"Yeni Malatyaspor Kimliğinin üzerinde hiçbir şahsi hesap ve hiçbir   çıkar ilişkisinin olmaması gerekmektedir.Aslolan Yeni Malatyaspor Kulübüdür. Yönetim Kurulumuzun tek amacı ve görevi Yeni Malatyaspor Kulübü’ ne ve camia ya hizmettir. Kişiler ve şahıslar geçici olmakla beraber kalıcı ve baki olan Yeni Malatyaspor Kulübü ve camiasıdır.Kulübe zarar verecek şahsi menfaatlerin oluşmasını sağlayacak zemin her ne pahasına olursa olsun tarafımızdan engellenecektir. Hele hele camiamızı küçük düşürmek için lobi kurma telaşında ve hazırlığında olan kişiler hiçbir şekilde başarılı olamayacaktır. Hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için Sportif anlamda başarılı günler geçiren Kulübümüzün,  bazı art niyetli kişilerce önünün kesilmesine asla müsamaha gösterilmeyeceğini tüm camiamızın bilmesini istiyoruz.

10.07.2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı ile göreve gelen Yönetim Kurulumuz görev dağılımında Basın Sözcüsü olarak yetkilendirilen Seyit Doğan’ın, gerek Kulüp prensiplerine uygun davranmaması , gerekse Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcülüğü  görevini kendi menfaati ve  reklamını yapmak için üstlendiğinin anlaşılması üzerine Yönetim Kurulumuzun kararı ile bu görevden azledilmiştir.

Kamuoyuna Saygılarımızla duyurulur."

25 DAKİKA SONRA İKİNCİ AÇIKLAMA..

Yine Kulüp Müdürü Günaydın'ın elektronik posta adresinden basın kuruluşlarına 00.40'ta gönderilen ikinci açıklamada ise Doğan'a yönelik ilk açıklamadaki bazı suçlamaların olmadığı görüldü.

İkinci açıklama da şöyle:

"10.07.2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı ile göreve gelen Yönetim Kurulumuz görev dağılımında Basın Sözcüsü olarak olarak yetkilendirilen Seyit DOĞAN’ı gerek kulüp prensiplerine aykırı davranması gerekse Yeni Malatyaspor Kulübü basın sözcülüğü görevini gereği gibi yerine getirmediğinden dolayı yönetim kurulu kararı ile bu görevden azledilmiştir.

Yeni Malatyaspor Kimliğinin üzerinde hiçbir şahsi hesap ve hiçbir   çıkar ilişkisinin olmaması gerekmektedir.Aslolan Yeni Malatyaspor Kulübüdür. Yönetim Kurulumuzun tek amacı ve görevi Yeni Malatyaspor Kulübü’ ne ve camia ya hizmettir. Kişiler ve şahıslar geçici olmakla beraber kalıcı ve baki olan Yeni Malatyaspor Kulübü ve camiasıdır.Kulübe zarar verecek şahsi menfaatlerin oluşmasını sağlayacak zemin her ne pahasına olursa olsun tarafımızdan engellenecektir. Hele hele camiamızı küçük düşürmek için lobi kurma telaşında ve hazırlığında olan kişiler hiçbir şekilde başarılı olamayacaktır. Hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için Sportif anlamda başarılı günler geçiren Kulübümüzün,  bazı art niyetli kişilerce önünün kesilmesine asla müsamaha gösterilmeyeceğini tüm camiamızın bilmesini istiyoruz.

Kamuoyuna Saygılarımızla duyurulur."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün basına ilettiği 1. açıklama:

ymsaçıklama

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün basına ilettiği 2. açıklama

ymsaçıklama1ymss

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Konunun ne olduğunu detaylandırmanızı bekliyorum. Yönetim Kurulu açıklaması doğal olarak detaya inmemiş. Malatya Haber sitesinden beklediğim konu edilen şahsi menfaat gibi ifadeler ile ilgili bir bilgiye ulaşmalarıdır. Bu konu ile ilgili son söz olarak eğer doğruysa Malatya'dan rant bekleyen diye başlayan bir tabiri hatırlatmak isterim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yuksel (7 yıl önce)
    Allah razı olsun sayın Başkan size bu yakışır . küçük sorunlar önemsenmediği zaman, telafisi mümkün olamayan sorunlara sebep olacaktır. uzun vadeli büyük projelerin engelleride o kadar çok olacaktır. Bu engeller anında yok edilmelidir. Hedeflere ulaşmak için , önce engelleri aşmak gerekir. İnşallah davya inanmış insanlar başarıya ulaşacaklardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhn (7 yıl önce)
    Takım başarılı ya başlayın hemen yemeye birbirinizi.malatya da ki fitne fesat Çekememezlik Türkiye nin hiçbir yerinde yoktur.2-3 hafta daha galip gelirsek ne bulacaksınız kavga edecek bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla