SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yönetimi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:03:25
YMS Yönetimi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim durum değerlendirmesi yaptı. 

Giresunspor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından gözler yönetim kurulunun alacağı karara çevrildi. Maçın ardından bir gün bekleyen yönetim, Dede Korkut Restaurant’ta bir araya geldi. Kulüp Başkanı Ertan Mumcu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, As Başkan Kahraman Kavuk, Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, Genel Kaptan Çetin Aydoğan, Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca, Basın Sözcüsü Enes Perçin, Altyapı Sorumlusu Muzaffer Özkan, Genel Sekreter Abdullah Canpolat katıldı.

As Başkan Hulusi Porgalı, TFF ve GSGM Sorumlusu Mehmet Akif Üstündağ ile Mali İşler Sorumlusu Ahmet Değirmenci toplantıda yer almadı.

Yönetim kurulunun tamamının yarın bir araya gelerek, bir toplantı daha yapacağı ve teknik direktör Özcan Kızıltan ile yola devam edip edilmeyeceğiyle ilgili nihai kararın alınacağı öğrenildi.

“NİHAİ KARAR YARIN ALINACAK”

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, toplantıda herhangi bir kararın alınmadığını söyledi.

Perçin, yönetim kurulunun yarın bir daha toplanacağını kaydederek, “Toplantıya katılamayan arkadaşlarımız vardı. Bütün arkadaşlarımızın katılacağı bir toplantı daha yapacağız. Malatya ve Malatya futbolu için alınacak kararın önemli olduğu bilinciyle bir toplantı daha yapacağız. Bu noktada toplantıyı tekrarlayıp, nihai kararı sizlerle paylaşacağız. Şuanda alınan bir karar yok. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçle ilgili görüşmede bulunduk” dedi.

“İYİ BİR ANALİZ YAPIP, DOĞRU BİR KARAR ALMAK İSTİYORUZ”

Takımın içinde bulunduğu durumu iyi bir şekilde analiz edip, doğru bir karar almak istediklerini belirten Perçin, şunları söyledi: 

“İçinde olduğumuz bir kaos var. Bu bir gerçek. Hocamızın da bizimle görüşme talebi var. Ama bizde yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımızın fikrini alalım ve herkesin beklentilerine göre iyi bir karar alalım diyoruz. Yarın nihai karar ortaya çıkacaktır. Şuanda hiçbir şey net değil. 12 kişilik bir yönetim kurulumuz var. Bazı arkadaşlarımız devam edilmesiyle ilgili görüşlerini belirtiyorlar. Bazıları da devam edilmemesiyle ilgili görüşlerini iletiyorlar. Herkes Malatya için oluşacak en hayırlı sonucu düşünüyor. Yoksa biz hocamızın kişiliğinden, şahsiyetinden yana memnunuz. Bunlarla ilgili bir sıkıntımız yok. Ama sportif manada bir başarı elde edemedik. Bunda bizimde kabahatimiz vardır. Hocamızın da kabahati vardır. Futbolcularımızın da kabahati olmuştur. Bunun en iyi şekilde analizini yapıp, en doğru kararı vermek istiyoruz. Sonuçta biz Malatya’yı ve Malatya futbolunu temsil ediyoruz. Bu noktada da yanlış yapmamaya çalışıyoruz. Futbol severler bizlere bir gün daha izin verirlerse, son durum yarın netlik kazanacak.”

Öte yandan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, takımının Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmana yine çıkmadı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız