SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Zirveye Yürüdü:1-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:21:31
YMS Zirveye Yürüdü:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı'nda Aydınspor 1923'le karşı karşıya geldi ve maçı 1-0 kazandı.. Karşılaşmayı, Vali Süleyman Kamçı, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da izlediler. Bu arada, Pendikspor'un Ümraniyespor'a 2-1 mağlup olmasıyla, Yeni Malatyaspor liderliğe yükseldi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Erkan Engin, Ömer Faruk Yeşil, Mustafa Sallanmaz, 4. hakem Özgür Aygün,

YENİ MALATYASPOR: Vedat Kapurtu, Koray Şanlı, Ali Sakal, Emrah Kol (Dk.56 Emre Toraman), Serkan Çalık (Dk.77 Hüseyin Kar), Vedat Budak (Dk.85 Fatih Gül), Osman Fırat, İrfan Başaran, Ersin Veli, Onur Kalafat, Aydın Çetin,

YEDEKLER: Abdulsamet Dumlu, Enes Sığırcı, Uğur Erdoğan, Fatih Gül, Hüseyin Kar, Emre Toraman, Sergen 

AYDINSPOR 1923: Ahmet Altın, Uğur Aslan Kuru, Bayram Çetin, Erdi Bakırcı, Mehmet Murat Uçar (Dk.65 Sezer Sezgin), Mertcan Demirer, Berkay Günay, Aytek Aşıkoğlu, Ozan Sol (Dk.72 Ahmet Yapıcı), Mertan Caner Öztürk, Onur Kolay (Dk.83 Ramazan Karaca) 

YEDEKLER: Engin Tuna, Serkan Özdemir, Fatih Çakır, Ramazan Karaca, Hasan Erbey, Sezer Sezgin, Ahmet Yapıcı,

GOL: Dk.44 İrfan Başaran (Yeni Malatya)

SARI KART: Ozan Sol (Aydınspor)

14. dakikada Erdi'nin soldan ortasında, Yeni Malatyaspor defansı topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Ali Sakal'ın uzaklaştırmak istediği top, Mehmet Murat'ın önünde kaldı. Mehmet Murat'ın şutunda top üstten auta çıktı.

18. dakikada İrfan'ın ceza sahası dışından şutunda top, kaleci Ahmet'in kucağında kaldı.

20. dakikada Erdi'nin soldan ortasında Mertan topu kafayla indirdi, Ozan'ın şutu defanstan döndü. 

25. dakikada İrfan'ın sağdan ortasında Aydın Çetin kafayı vurdu. Top, yandan auta çıktı.

33. dakikada Onur'un 30 metreden kaleye gönderdiği şutta, kaleci Vedat, köşeye giden topu kontrol etti.

43. dakikada Ozan sağdan ortaladı, Mertcan müsait pozisyonda topu üstten auta attı.

44. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Emrah Kol, geriden gelen İrfan Başaran'a güzel bir pas çıkardı. İrfan, topun gelişine güzel vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

50. dakikada Berkay'ın kullandığı korner atışında Mertcan kafayı vurdu, top kaleye paralel şekilde auta çıktı. 

53. dakikada Mertcan soldan ortaladı, Ozan'ın kafa vuruşunda kaleci Vedat topu kornere çeldi.

61. dakikada Mertan'ın kaleye gönderdiği sert şutta top, Ersin Veli'ye çarptı ve kornere çıktı.

64. dakikada Aydın'ın pasında ceza sahası içerisinde İrfan topla buluştu. İrfan, müsait pozisyondaki Serkan'a çıkardı. Serkan'ın şutunda Uğur'a çarpan top kornere gitti.

78. dakikada Berkay'ın kullandığı serbest vuruşta top sağdan auta çıktı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız