SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Zor da Olsa: 1-0

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatya Spor, İnönü Stadı'nda Çorumspor'la yaptığı karşılaşmada, güçte olsa galip gelmeyi başardı. Tek golü 70. dakikada Cem kaydetti. Ev sahibi takım; dağınık futbolu, özellikle defans ve orta sahadaki top kayıpları nedeniyle sıkıntılı dakikalar yaşadı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: İbrahim Bülbül, Çetin Demirhan, Çağlar Yıldız, 4. Felat Tekeş

YENİ MALATYA SPOR: Mesut, Adem, Nedim, Müslüm, Mehmet Duz (Dk.87 Serdar), Mehmet Akif, Gökhan, Samet, Tuncay, Cihan (Dk.69 Cem), Muzaffer (Dk.80 Enis),

ÇORUMSPOR: Ozan, Orhan, Volkan (Dk.64 Erkan), Mustafa, Muhammet, Cemal, Ömür, Vedat, Emrah (Dk.84 Fatih), Ceyhun (Dk.62 Eren), Ferdi,

GOL: Dk.70 Cem (Yeni Malatya Spor)

SARI KARTLAR: Cem, Samet, Tuncay, Serdar, (Yeni Malatya Spor), Muhammet (Çorumspor)

3. dakikada Yeni Malatya Cihan'la serbest atış kullandı. Aut.

10. dakikada konuk takım orta sahadan atak geliştirdi. Ferdi, ortalanan topu kafayla kaleye yöneltti. Kaleci topu aldı.

11. dakikada Yeni Malatya defansının pas hatasında Ferdi topu kaptı, vuruşu Mesut'ta kaldı.

25. dakikada Yeni Malatya'nın hatalı geri pasını kapan Ömür, kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu kaleci kornere çeldi.

30. dakikada Samet topu kaptırdı, araya Erman girdi. Bu futbolcunun vuruşu yine kornerle sonuçlandı.

44. dakikada Çorumspor'dan Ceyhun aniden rahatsızlandı. Solunum güçlüğü çeken bu oyuncuya sağlık ekipleri müdahale etti. Dilinin boğazına kaçtığı belirtilen oyuncuya müdahale sırasında oyun 3-4 dakika sürdü. Bu oyuncu tedavisi yapıldıktan sonra oyuna devam etti.

İlk yarı 0-0 kapandı.

58. dakikada Çorumlu Ferdi çaprazdan çok sert vurdu, az farkla aut.

70. dakikada ev sahibi takımın golü geldi. Cihan'ın yerine oyuna giren Cem, orta sahadan Mehmet Akif'in attığı topa koştu. Kaleciyle karşı karşıya kaldı ve aşırtma bir vuruşla golü kaydetti: 1-0

75. dakikada Yeni Malatyalı Cem, ceza alanı önünde çok sert vurdu. Top auta çıktı.

80. dakikada Yeni Malatya korner atışı kullandı. Cezaalanına gelen topa Adem yükseldi ve kafayla vurdu. Son anda Orhan müdahale edip, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmayı ev sahibi takım 1-0 kazandı.

HABER: Mustafa BULAŞMAZ
FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız