SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS:"Bahanemiz Kalmadı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:10:33
YMS:
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Denizli Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

  TFF Antrenman sahasında teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takımda sol kolu çıkan Erdal çalışmaya katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Halil Zeybek takımdan ayrı çalışırken, sakatlığı nedeniyle Alanyaspor ve Balıkesirspor maçında forma giyemeyen Muhammed Şeker takımla birlikte çalışmalara başladı.

  Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik ağırlıklı pas ve şut çalışmasıyla sona erdi. Kaleciler Ziya, Vedat ve Mesut ise kaleci antrenörü Alpaslan Uysal nezaretinde çalıştı.

  Öte yandan defans oyuncuları Ramazan Kahya ve Muhammed Şeker, basın mensuplarını sorularını cevapladı.

  Ramazan Kahya, Balıkesirspor maçının hakemi Serdar Akkoçoğlu’nu eleştirerek, “Bu hakem konuşulmayacak gibi değil. Balıkesirspor’un galip gelmesi için elinden geleni yaptı. İkinci yarıyı 7 dakika uzattığı gibi ekstra 2 dakika daha uzattı. 90+9’da gol yedik. Şaka gibi. Saha içinde tehdit konuşmaları oldu. Cevap veremeyeceğimizi bildiği için sahada üzerimize geldi. Ama bunlar çok bahane olmamalı. Tecrübeli bir takımız. Balıkesirspor karşılaşmasında iyi mücadele ettik. Ama olmadı. Önümüze bakmalıyız. Her hafta yeni bir başlangıç oluyor” görüşünü savundu.

  Denizli Belediyespor maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalamak istediklerini kaydeden Ramazan, “Çok tecrübeli ve iyi bir takımız. Bahanemiz kalmadı. İnşallah bu hafta bizim için iyi bir başlangıç olacak. İnşallah galibiyet serisi yakalayacağız” dedi.

  Muhammed Şeker ise, 3 haftalık sakatlık döneminin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, “Şuanda sakatlığımla ilgili bir problem kalmadı. Durumum iyi” diye konuştu.

  Denizli Belediyespor maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalayacaklarına inandıklarını belirten tecrübeli oyuncu, “Yeni oluşan bir takımız. Sıkıntılar olacaktır ama tecrübeli bir takımız. Şampiyonluğa da ulaşacağımıza inanıyorum. Sabretmek lazım, takımın oturması gerekiyor. Ben bu hafta Denizli Belediyespor karşılaşmasından galip ayrılacağımıza eminim. Biz ve birkaç takım bu ligin güçlü ekipleriyiz. Liderlik yarışının da bu takımlar arasında geçeceğine inanıyorum. İnşallah bu hafta bir seriye başlarız” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız