SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'da İnceefe Dönemi..

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Vedat İnceefe ile sözleşme imzalandı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Tabi gönül isterdi ki hocamızla sezon başında birlikte olalım ama bugüne kısmetmiş. Hocalarımın futbolcu ve kişiliklerine kefilim. İnşallah burada da başarılı olacaklar. İstediğimiz sonuçlarım alamadık ve hedeften uzaklaştık. Bu konuda gerçekçi olmak lazım ama burada iyi bir kadromuzun olduğunu hocamızda belirtti. Bu bir kısmetsizlik, şansızlık. Dün bitti bugün var.İnşallah yeni teknik heyetimizle her şeyin daha güzel olacağını ümit ediyorum. Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin" dedi.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktör Vedat İnceefe ise takımı izlediklerini ve iyi bir ekibe sahip olduklarını söyledi. Takımın konum itibariyle hak ettiği yerde olmadığını kaydeden İnceefe, "İyi bir ekibe sahibiz ama konum itibariyle hak ettiği yerde değil. Takımda bir problem var. Biz de bu problemi çözmeye geldik. Kısmetse ilk Adıyamanspor maçıyla takımda fazla beraber olmadığımız için bir dezavantaj olabilir ama takımın durumunu tespit edip, maça çıkacağız. Adıyamanspor maçından alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

İnceefe, müsabaka döneminde takıma herhangi bir yükleme yapamayacaklarını belirterek, "Devre arası kampını iyi geçirirsek, ikinci yarı şampiyonluk demeyelim de, play off'lara katılma açısından büyük bir avantaj sağlarız. Önümüzde 6 maç var, burada bana göre yenemeyeceğimiz takım yok. Deplasmanda bu takımları yenecek güçteyiz ama takımın durumunda problemler var. Bu problemleri en kısa zamanda aşarsak, tırmanışımızı sürdürürüz" şeklinde konuştu.

Futbolcularla bir toplantı yaptıklarını kaydeden İnceefe, "Bucaspor karşılaşmasında da görülen arkadaşlar arasında dostluğu pekiştireceğiz. Öz güvenleri kaybolmuş futbolculara tekrar öz güvenlerini kazandıracağız. Bunu da yapacağımızdan eminiz ve emin olduğumuz için buradayız. Hırslıyız, futboldaki hırsımız teknik direktörlük hayatımızda da inşallah devam edecek. Cafer hocamı da yakinen tanıyorsunuz. İkimizin futbol hırsını futbolcu arkadaşlarımıza yansıtmaya çalışacağız. Bunu yaptıktan sonra problem dekalmayacak" ifadelerini kullandı.

İnceefe, takımın kondisyonunun biraz zayıf olduğunu ifade ederek, "Takıma geç katılanlar olduğu için takım sezon başı kampını iyi geçirememiş. En büyük problem burada. Sezon başı kampı futbolcunun temelidir. Her türlü yükleme sezon başı yapılabilir ama takımdaki çoğu futbolcunun sezon başı kampını iyi geçirmediğini biliyorum. Devre arasında yapacağımız yüklemeyle sezonun ikinci yarısında çok daha farklı bir Yeni Malatya Spor izleyeceksiniz" dedi.

Transfer yapılıp yapılmayacağı yönündeki bir soruya ise İnceefe, "Sezonun ikinci yarısına kadar bu takımla gideceğiz. Gereken yerlere takviye yapabiliriz" diye konuştu.

İnceefe, 6 haftalık süreçte neler yaptıklarını göstereceklerini belirterek, "6 hafta bize izin verin. Ondan sonra toplantı yaparız, bazı şeyleri daha net konuşuruz. Her şey başarıya endeksli. Yeni Malatya Spor'un ligdeki konumu itibariyle seyircinin bir tepkisi var. Ama biz bunu terse çevirmek için buradayız. Malatya şehir takımı, seyirciyle rakip takımı burada boğmak lazım. Seyirci desteğine ihtiyacımız var. 2-3 maç sonra seyircinin de geleceğine inanıyorum. İnşallah 2-3 maç sonra bayağı bir kalabalık olacak. 4. haftadan sonra dolu tribünlere oynarız diye düşünüyorum" dedi.

Yardımcı Antrenör Cafer Aydın ise, "Yeni Malatya Spor'un durumundan dolayı buraya geldik. Burada bir sıkıntı var. 6 haftalık dönemde alacağımız sonuçlarla ikinci yarıdaki hedefimizi koyacağız" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Vedat İnceefe'nin yardımcılıklarını Cafer Aydın, kaleci antrenörü Süleyman Kale, izleme heyeti Ayhan Şirin ve kondisyoner Türker Bıyıklı yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız