SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'da Transferde Sona Doğru...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:40
YMS'da Transferde Sona Doğru...
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 
Özer, dış transfer çalışmaları kapsamında son olarak Denizlispor’dan Hüzeyfe Doğan ve Göztepespor’dan Enver Kürkçü ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti.
 
Transfer çalışmalarının devam ettiğine değinen Özer, “Dış transfer çalışmalarını teknik direktörümüz Gürses Kılıç’ın vermiş olduğu liste üzerinden gerçekleştiriyoruz. Yeni sezon için konulan ilk 5 hedefi çerçevesinde birçok kaliteli futbolcuyu kadromuza kattık. Bu anlamda son olarak Denizlispor’dan Hüzeyfe Doğan ve Göztepespor’dan Enver Kürkçü ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bu anlamda bizi hedefe götürecek futbolcuları kadromuza kattığımıza inanıyorum” dedi.
 
Özer, kadrolarına 2-3 oyuncu daha katmayı planladıklarını ifade ederek, “Bildiğiniz gibi ligin yanı sıra Türkiye kupasında da mücadele edeceğiz. Bu nedenle alternatifli bir kadro oluşturmayı hedefledik. Özellikle son iki transferimizin yanı sıra kadromuza 2-3 oyuncu daha katmayı planlıyoruz. Bu anlamda görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah birkaç gün içerisinde istediğimiz futbolcuları alarak, transferi noktalamak istiyoruz” diye konuştu.
 
Takımın Bolu Termal’deki kamp çalışmalarına da değinen Özer, “Malatya ve Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kamp çalışmaları oldukça verimli geçti. Özellikle Malatya’daki kamp çalışmalarında futbolcuların kısa sürede birbirlerine uyum sağlayıp, kaynaşmaları bizleri oldukça sevindirdi. Ankara Kızılcahamam kampında bu kaynaşma daha da arttı. Özellikle oynadığımız hazırlık karşılaşmalarında takımın ortaya koyduğu mücadele ve performans bunu en iyi şekilde kanıtladı. Bolu Termal kampında da takımımız 5 hazırlık karşılaşması oynayacak. Takımımız 18 Ağustos’ta kamp çalışmasını tamamlayarak, bayram iznine ayrılacak. 24 Ağustos’ta Malatya’da toplanacak olan ekimizin, Konya Torku Şekerspor maçı hazırlıklarına başlayacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız