SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 10 Futbolcu İmza Attı

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor’da 10 futbolcuyla sözleşme imzalandı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlı takım kadrosuna kattığı; Hüseyin Kartal, Mehmet Akif Tatlı, Umut Kaya, Cem Çetin, Cihan Yeşilırmak, Serdar kargın, Hüseyin Kar, Can Ulun, Müslüm Karabulut ve Cem Albayrak ile sözleşme imzalandı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Yeni Malatya Spor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, “Yurdumuzun çeşitli kulüplerinden kadromuza kattığımız 10 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Öte yandan Cumartesi günü sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz. Sezon açılışında ilk olarak futbolcu tanıtımımız olacak daha sonrada Elazığspor ile bir dostluk maçı oynayacağız. Bütün Malatyalıları sezon açılışına bekliyoruz” dedi.

Transfer konusundaki soruları da cevaplayan Pilten, “1 Eylül’e kadar transfer açık. Gerekli görüldüğü takdirde kadromuza yeni futbolcular katacağız” diye konuştu.

İmza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın yeni transferi Cem Çetin, “Yeni Malatya Spor gibi bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Yeni Malatya Spor’u Malatya futbolunda özlenen yerlere kavuşturacağız. İyi bir ekibiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Takıma yeni katılan futbolculardan Cihan Yeşilırmak ise, Yeni Malatya Spor’da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Yeni Malatya Spor’u hedeflediği yerlere getirmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Sezon açılışında Elazığspor ile oynayacağımız karşılaşmayla birlikte iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız