SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 2 İmza

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:15:46
YMS'de 2 İmza
A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da "Malatyaspor Futbol Kulübü" olarak yapılan isim değişikliğinin federasyon tarafından uygun görülmediği öğrenildi. Bu arada sarı-kırmızılı kulüp, Ömer Hacısalihoğlu ve Türker Demirhan ile sözleşme imzalandı.

Dış transfer çalışmalarına hız kazandıran Yeni Malatyaspor, Giresunspor’dan sağ bek oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ile Göztepespor’dan forvet oyuncusu Türker Demirhan’ı renklerine bağladı.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, dış transfer çalışmaları kapsamında kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Özer, teknik heyetin yönetime sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, “Takımımızın 2012-2013 sezonu yapılanması çerçevesinde Giresunspor’dan Ömer Hacısalihoğlu ile Göztepespor’dan Türker Demirhan’ı kadromuza kattık. Teknik heyetimizin yönetime verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni transferlerimizin camiamız ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İmza törenine katılan Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ise, “Malatyaspor olarak hep mazimizi arıyoruz. İnşallah mazimize kısa sürede döneriz. Malatya marka bir şehir ve Marka bir şehrin de marka bir futbol takımına ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel sonuca ulaşırız diye temenni de bulunuyoruz. Biz Malatya Barosu olarak her zaman takımın yanında olacağız” diye konuştu.

Ömer Hacısalihoğlu ise, büyük bir camiaya geldiğini kaydederek, “Malatyaspor’uın yeni burası değil. Takım burayı hak etmiyor. Bu sezon iyi bir yapılanma içerisinde olan takımımızı Bank Asya 1. Lige çıkarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Türker Demirhan da, “Camiayı gördükten sonra büyüklüğünü bir kez daha anladık. Malatya gibi bir şehrin üst liglerde takımının olmaması gerçekten çok üzücü. Ama yapılan doğru şeyler var. Hedefler var ve bu hedefler doğrultusunda, Malatya şehrinin de desteğini alarak takımı üst liglere taşımak istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından iki futbolcuya sözleşme imzalatıldı.

Öte yandan Malatyaspor Futbol kulübü isminin TFF tarafından onaylanmadığı kaydedilirken, takımın 2012-2013 sezonunda Yeni Malatyaspor ismiyle mücadele edeceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız