SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 2 Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:14:06
YMS'de 2 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da kaleci Erşan Çilingir ve orta saha oyuncusu Özcan Dağ ile sözleşme imzalandı. 

Dış transfer çalışmalarını hızlandıran Yeni Malatyaspor’da, Kartalspor’dan kaleci Erşan Çilingir ve Balıkesirspor’dan ofansif orta saha oyuncusu Özcan Dağ ile birer yıllığına sözleşme imzalandı. Nurettin Soykan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Yeni Malatyaspor As Başkanı Hulusi Porgalı ve Genel Kaptan Çetin Aydoğan’ın yanı sıra futbolcular katıldı.

İmza töreninde konuşan Yeni Malatyaspor As Başkanı Hulusi Porgalı, “Kartalspor’dan kaleci Erşan Çilingir ve Balıkesirspor’dan ofansif orta saha oyuncusu Özcan Dağ’ı kadromuza kattık. Bu oyuncularımızı izledik, beğendik ve kadromuza dahil ettik. Transferlerimiz devam edecek. Hedefimiz Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere taşımak. Bunu da hep birlikte yapacağız” dedi.

Porgalı, yönetim olarak büyük özveri gösterdiklerini belirterek, “Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynamış bir kent olarak geldiğimiz yer ortada. Yönetim olarak başarıya açız. Bu başarıyı da yakalayacağız” ifadesini kullandı.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, yeni transferlerin Yeni Malatyaspor ve spor camiasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Malatya futbola yabancı bir kent değil. Futbolla iç içe yaşayan bir kent. Ama son yıllarda da futbolda büyük talihsizlikler yaşandı. İnşallah Yeni Malatyaspor bunun üstesinden gelecektir. Şehir birlik ve beraberlik içinde olursa başarının da yakalanacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan kaleci Erşan Çilingir de, Yeni Malatyaspor gini hedefi olan bir takıma gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Gelmek istediğim, hedeflerini bildiğim bir takım. Yeni Malatyaspor’un yeri Spor Toto 2. Lig değil. Malatya her şeyiyle üst ligi hak ediyor. Bizde bunu başarmak için geldik” dedi.

Erşan, kaleci Vedat Kapurtu ile tatlı bir rekabet içinde olacaklarını ve bu rekabetin başarıyı da beraberinde getireceğini de sözlerine ekledi.

Balıkesirspor’dan Yeni Malatyaspor’a transfer olan ofansif orta saha oyuncusu Özcan Dağ ise, “Büyük bir kulübe geldim. Bundan önce 2 şampiyonluk yaşadım inşallah burada da üçüncüsünü yaşarım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kaleci Erşan Çilingir ve orta saha oyuncusu Özcan Dağ, kendilerini Yeni Malatyasporlu yapan sözleşmeleri imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız