SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 3 Puan Hesabı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:49
YMS'de 3 Puan Hesabı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Pendikspor mağlubiyetinin ardından yaşanman kötü süreci geride bırakmak için Körfez İskenderun Spor karşılaşmasından mutlak 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 

Ligde, 1 puanla İstanbul ekibi Pendikspor'un önünde liderlik koltuğunda bulunan sarı kırmızılılar, Pazar günü Körfez İskenderun Spor ile son derece kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Ligde kalan 4 maçını kazanarak, şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Yeni Malatyaspor'da futbolcular şampiyonluğun geleceğine yürekten inanıyor. 

Ligde 2 maçını evinde, 2 maçını ise deplasmanda oynayacak olan Yeni Malatyaspor, Pazar günü Körfez İskenderun Spor deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Şampiyonluğa giden yolda puan kaybına tahammülü olmayan sarı kırmızılılar, kalan 4 maçını kazanıp, sezon sonunda şampiyon olarak, PTT 1. Lige çıkmak istiyor.

Beyaz Grup'ta son 4 haftaya girilirken Yeni Malatyaspor, İstanbul ekibi Pendikspor ile birlikte deplasmanda en çok puan toplayan takım oldu. Deplasmanda 16 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılılar, 25 puan topladı. Deplasmanda 7 kez galip gelen sarı kırmızılılar, 4 karşılaşmada berabere kalırken, 5 karşılaşmayı ise kaybetti. Yeni Malatyaspor, deplasmanda rakip ağlara 19 gol bırakırken kalesinde ise 5 gol gördü. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son haftalara girilirken, küme düşme hattında da büyük bir çekişme yaşanıyor. 

Ligde TKİ Tavşanlı Linyitspor'un küme düşmesinin garantileşmesinin ardından gözle grubun alt sırasında bulunan takımlara çevrildi. 35 puan ve averajla 16. sırada yer alan Körfez İskenderun Spor'un kalan haftalarda puan kaybına tahammülü kalmadı. 

Yeni Malatyaspor karşısında alacağı galibiyetle ateş hattından kurtulmak isteyen Körfez ekibi, hanesine 3 puan daha yazdırıp, rahat bir nefes almanın hesaplarını yapıyor. 

Pazar günü oynanacak olan Körfez İskenderunspor –Yeni Malatyaspor maçını İzmir Bölgesinden Alper Ulusoy yönetecek.

Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta 35’nci hafta görev alacak hakemler açıklandı. 12.04.2015 Pazar günü İskenderun 5 Temmuz stadyumunda karşılaşacak olan Körfez İskenderunspor – Yeni Malatyaspor maçını İzmir Bölgesinden Üst Klasman hakemlerinden Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Baran Eraslan, Barış Yüksektepe ve Yaşar Can Temizel yapacak.

Ligde 35. hafta maçlarında görev alacak hakemler şöyle: TKİ Tavşanlı Linyitspor – Kartalspor: Özgür AYGÜN, Ofspor – Turgutluspor: Murat ÖZCAN, Keçiörengücü – 1461 Trabzonspor: Serdar AKKOÇOĞLU, Menemen Belediye – Ümraniyespor: Erdem İREN, Bayrampaşa – Tarsus İdman Yurdu: Ali Şükrü BELDÜZ, Pendikspor – Hacettepespor: Ferhan KESTANLIOĞLU, Centone Karagümtük – Fehtiyespor: Arda KARDEŞLER, Konya Anadolu Selçukluspor – Tokatspor: Mehmet KARANLIK düdük çalacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız