SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de A. Selçuklu Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:44:28
YMS'de A. Selçuklu Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Konya Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıkları başladı. 

TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyetinin ardından futbolculara verilen 1 günlük izin sona erdi. Yeni Malatyasporlu futbolcular hafta sonu kendi sahalarında ağırlayacağı Konya Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarına Türkiye Futbol Federasyonu sahasında gerçekleştirdiği idmanla start verdi.

İdman öncesi teknik ekip TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında, maçın adamı seçilen Kaleci Vedat Kapurtu, Koray Şanlı ve İrfan Başaran’ı saha ortasında kürsüye çıkararak hediyeler verdi.

"KALİTELİ FUTBOLCULARDAN KURULU BİR TAKIMIZ"

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, 2'de 2 yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Başaran, kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduklarını ifade ederek, "Ligde 2’de 2 yaptık. Kazandığımız için mutluyuz. TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanı gerçekten zor bir deplasmandı. Biz önümüze maç maç bakıyoruz. Seri yakalamak önemli ama maç maç bakmak daha iyi. Takımda arkadaşlık ortamı çok güzel. Takımda oluşturulan arkadaşlığın sahaya yansıması çok önemli bizim için. Takımda çok iyi bir oyuncu grubu var. İki tane takım rahat çıkar. Biz değil de onlar sahada olsa inanın çok bir şey değişmez. Kaliteli futbolculardan kurulu bir takımız. Şuanda her şey yolunda gidiyor. Deplasmanda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Onlara çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız