SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Ağır Antrenman

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:30:32
YMS'de Ağır Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Ligde geride kalan 2 haftada 6 puan alarak, yükselişe geçen Yeni Malatyaspor, İzmir ekibi Altınordu ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Şanlıurfaspor ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarında alınan galibiyetler teknik heyet ve futbolcuların yüzünü güldürürken, camiada gözler Altınordu maçına çevrildi. Futbolcularından Kayseri Erciyesspor maçını unutmalarını isteyen teknik direktör İrfan Buz, öğrencilerini deyim yerindeyse askeri eğitimden geçiriyor.

Hafta sonu deplasmanda Altınordu'ya konuk olacak olan Yeni Malatyaspor, zorlu maçın hazırlıklarına TFF antrenman sahasında başladı. Hazırlıklar için takım otobüsü ile idman sahasında gelen sarı kırmızılılarda, antrenman sahasına gelen malzemeler dikkat çekti.

-Futbolcuların pestilini çıkarıyor-

Teknik direktör İrfan Buz takımın başında gelmesiyle birlikte yoğun hazırlık dönemi geçiren sarı kırmızılılarda futbolcuların pestili çıkıyor. Sezon öncesi ve ara dönemde kamp programına götürülen malzemeler, teknik direktör İrfan Buz’un takıma gelmesiyle birlikte her gün idman sahasına götürülüyor. İrfan Buz ile her idman sonrası futbolcuların adeta pestili çıkarken, futbolcuların takım otobüsüne gidişinde bile zorlanması gözlerden kaçmıyor.

Öte yandan yardımcı antrenörler ise idman başlamada TFF antrenman sahasına gelerek, o gün ku yapılacak idmanın malzemelerini önceden sahaya dizmesi de idmanda kaybedilecek zamanı önlüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız