SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Balıkesir Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:36:22
YMS'de Balıkesir Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, teknik heyet ve futbolculara verilen bir günlük iznin ardından takım, Balıkesirspor maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. 

Ligin 20’nci haftasını bay geçen Yeni Malatyaspor, hafta arasında 21'nci haftada sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Lider ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren sarı kırmızılı takımda, teknik heyet ve futbolculara Pazar günü izin verildi. İzin günlerinde basketbol maçı oynayarak, stres atan futbolcular, iznin ardından Balıkesirspor maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, İstanbul’da fizik tedavisi devam eden Evren Kürkçü dışında bütün futbolcular katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenman, bireysel ve taktiksel çalışmalarla noktalandı.

SARI KIRMIZILI TAKIM BAY HAFTASI SONRASI SIKINTI YAŞIYOR

Yeni Malatyaspor, bay haftasının ardından oynadığı 3 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremedi. 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında bay haftasının ardından Balıkesirspor ile karşılaşan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 2’sini kaybederken, 1’inde berabere kaldı.

Sarı kırmızılılar, 2011-2012 sezonunda 7. haftayı bay geçtikten sonra 8. haftada deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor ile 1-1 berabere kaldı. Aynı sezonun 24. haftasını bay geçen Yeni Malatyaspor, 25. haftada sahasında ağırladığı Balıkesirspor’a 2-0 yenildi. Yeni Malatyaspor, bu sezon ligin 3. haftasını maç yapmadan geçti. Malatya temsilcisi, bay haftası sonrası deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor’u 2-1 mağlup oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız