SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Bayram İzni

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:30:45
YMS'de Bayram İzni
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri’ndeki ilk etap kamp çalışmalarının verimli geçtiği bildirildi. 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştiren sarı kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular bayram iznine ayrıldı. 4 gün izin yapacak olan takım, 10 Ağustos’ta Kocaeli Kartepe’de toplanarak, ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

İlk etap kamp çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, “Çok şükür kazası belasız bir şekilde Kızılcahamam kampını tamamladık. Bizi en çok sevindiren olaylardan biriside buydu. Kızılcahamam kampının son gününde 3. lig ekibi Şekerspor ile bir hazırlık maçı oynadık. 1-1 biten maçta hocamız bütün oyuncuları görme şansı yakaladı. Bizim adımıza bu süreç iyi geçti diyebilirim. Futbolcularımıza bayramın üçüne kadar izin verdik. 10 Ağustos’tan itibaren Kartepe kampına başlayacağız. İnşallah aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızla birlikte kampı en verimli şekilde tamamlarız” dedi.

Günaydın, Kartepe’de 14, 18, 21 ve 24 Ağustos’ta olmak üzere 4 hazırlık karşılaşması oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan sarı-kırmızılı takımda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İki orta saha oyuncusu ve bir de santrafor almayı planlayan Yeni Malatyaspor yönetimi, bu oyuncuları Kartepe kampına yetiştirmeye çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız