SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Bayrampaşa Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:30
YMS'de Bayrampaşa Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında İstanbul ekibi Bayrampaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Gökhan Sinanoğlu, Cihan Yeşilırmak ve Ramazan Kahya katılmadı. Öte yandan Emrah Ekmekçi, kasığındaki çekme nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktı.

Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Takım daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Dar alanda kısa pas çalışmanın ardından futbolcularla saha ortasında 5 dakika süren bir toplantı yapan teknik patron Mehmet Altıparmak, yön değiştirme çalışması yaptırdı. Yaklaşık 25 dakika süren yön değiştirme çalışmasının ardından takım taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.Öte yandan takım kaptanı Okan Öztürk ile orta saha oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Takım kaptanı ve forvet oyuncusu Okan Öztürk, lider Balıkesirspor ile aralarındaki 7 puan farkı kapatarak, şampiyon olacaklarını söyledi.

İstemedikleri bir süreç yaşadıklarını kaydeden tecrübeli oyuncu, “Sahamızda kazanıyoruz. Deplasmanda da çoğu maçı berabere bitirmemiz bizim için sıkıntı verici oluyor. Balıkesirspor puan farkını 7’ye çıkardı. Şuan ligdeki rakibimiz Balıkesirspor olarak görünüyor. Tabi ki bu bizim istemediğimiz bir süreç” dedi.

Usta golcü, Kırklarelispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıklarını anımsatarak, “Deplasmanda Kırklarelispor ile 0-0 berabere kaldık. Bizim için sahanın kötü olması bir neden değil. Bizim gibi bir takımın saha şartları ne olursa olsun böyle maçları kazanması gerekiyor. Kazanamadık, berabere bitti” ifadelerini kullandı.

"Kolay Hale Gelecek"

Takım olarak artı değerlerini ortaya çıkarmak gerektiğine dikkat çeken Okan, en az rakipler kadar mücadele edip, kalitelerini sahaya yansıtmaları gerektiğini belirtti.

Tecrübeli golcü, takım olarak farklılıklarını ortaya koydukları zaman maçların kendileri için daha kolay hale geleceğini vurgulayarak, şunları söyledi: 

“Oynadığımız hiçbir karşılaşma bizim için kolay geçmedi. Lig zorlu geçiyor. Sahaya çıkıp mücadele etmediğiniz, rakibiniz kadar koşmadığınız zaman bütün maçlar zor geçiyor. Biz kendimize “iyi takımız” diyoruz. İyi takımların en az rakibi kadar mücadele etmesi gerekiyor. Tabi ki birazda kalite farkını ortaya koyduğumuzda bizim artı değerlerimiz ortaya çıkıyor. Sahamıza gelen takımlar, Yeni Malatyaspor’un gücünü bildiği için ona göre futbol oynuyor. Bizimde farklılığımızı ortaya koymamız gerekiyor. En az rakip kadar mücadele ettiğimiz ve kalitemizi sahaya koyduğumuz zaman kazanmamız daha da kolay hale gelecektir.”

Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın oturtmaya çalıştığı 4-4-2 sistemiyle ilgili herhangi bir zorluk ve sıkıntı yaşamadıklarına değinen usta ayak, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kazanmak içinde böyle sistemlerle oynanması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

"Şampiyon Olacağız"

Okan, grup lideri Balıkesirspor ile aralarındaki 7 puan farkı kapatıp, şampiyon olacaklarını kaydederek, “Şuanda liderden 7 puan gerideyiz. Biz o 7 puanlık farkı kapatıp, sezon sonunda Yeni Malatyaspor’u şampiyon yapacağız. Taraftarlarımızda bu anlamda bize destek oluyor. Hiçbir yerde görmediğim kadar büyük bir destek var. Böyle durumlarda taraftarlar, özellikle maçlarda takıma serzenişte bulunabilir ama ben bunu Malatya’da hiç görmedim. Her zaman takımlarının arkasında duruyorlar. Ben onlara teşekkür ediyorum. Bu desteklerini sürdürmelerini diliyorum” diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ise, lider Balıkesirspor ile aralarındaki 7 puan farkı kapatacak güçte olduklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, Kırklarelispor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapmalarına karşın istedikleri golü bulamadıklarını ifade ederek, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Gereken mücadeleyi sahada yaptık, pozisyonlarda bulduk. Karşılaşmayı çok ağır şartlarda oynadık. Ama neticede berabere kaldık ve 2 puan kaybettik. Bunun için üzgünüz” dedi.

Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: “Devre arasında bütün eksiklerimizi giderip, ikinci yarıya bomba gibi başlayacağız. Öncesinde Bayrampaşa maçı hem bizler hem de camia için büyük önem taşıyor. Bu maçı kazanıp, ikinci yarı planlamalarını kulübümüz mutlaka yapacaktır. Bu maçı kazandıktan sonra ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

"Büyük Önem Taşıyor"

İlk yarının son haftasında sahalarında oynayacakları Bayrampaşa maçının kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken tecrübeli futbolcu, “Kendi aramızda bir fobi olduğunu düşünmüyorum ama sonuçlar ona gitti. “Deplasmana gidiyoruz. Bu maçı ne yapacağız?” gibi bir endişe hiç taşımadık, taşımıyoruz. Her maça galibiyet parolasıyla gittik. Ama maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Şampiyonluğa oynayan takımların mutlaka deplasmandan 3 puanla dönmesi gerekiyor. Bayrampaşa maçını kazanıp, ikinci yarıya çok hazırlanacağız. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. O nedenle de bu maça herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Herkes tribündeki yerini alsın” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız