SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Caner İddiası!

0
Güncellendi - 2016-07-02 02:12:02
YMS'de Caner İddiası!
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un, Alanyaspor’un şampiyonluğunda büyük rol oynayan sağ bek oyuncusu Caner Arıcı ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Transfer döneminin en suskun kulübü olarak dikkat çeken Yeni Malatyaspor’da transfer bilmecesi sürüyor. Listesinde yer alan birçok oyuncuyla görüşmesine rağmen halen hiçbir oyuncuya imza attıramayan sarı kırmızılılar görüşmelerini sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor sağ bek arayışı çerçevesinde geçtiğimiz sezon Alanyaspor’un şampiyonluğunda büyük rol oynayan başarılı futbolcu Caner Arıcı’nın (turuncu formalı) transferini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu ile prensipte anlaşan sarı kırmızılılar, bu transferi tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyor.

TAKIMA FAYDALI OLACAK BİR İSİM

Yeni Malatyaspor, listesinde yer alan bir başka tecrübeli isim Caner Arıcı için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı yönetim, bu transferi de bitirmek için her yolu deniyor.

Sağ bek pozisyonunda oynayan ve Alanyaspor’da başarılı bir sezon geçiren 30 yaşındaki Arıcı, 2012–13 sezonu 2. Lig Beyaz Grup'ta 32 maçta 69 puan toplayan Balıkesirspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

Agresif bir oyun stili bulunan futbolcu hızlı, çevik ve ayağına hakim bir bek olarak göze çarpıyor. Oynadığı futbolla ve futbol dışı yaşamıyla taraftarın sevgilisi olan oyuncuya Balıkesirspor taraftarı tarafından ‘Atom Karınca’ lakabı verilmiştir. Daha sonra kendisini Antalyaspor'un istemesine rağmen Ankaraspor takımına olaylı bir şekilde transfer oldu.  Ankaraspor (Osmanlıspor) ile ilk sezonunda 9 maça çıktı.14 Ağustos 2015 tarihinde, Alanyaspor 1 yıllığına kiralandı. Alanyaspor’da başarılı bir sezon geçiren tecrübeli futbolcu, takımın Süper Lige çıkmasında büyük bir rol oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • cemal (7 yıl önce)
    Yav kardeşim prensip anlaşması nedir yav, böyle acemi işler olur mu, adamı alırsın imza attirirsin iş biter, yok prensipte anlaştık yok oyuncuyla anlaştık kulübüyle anlasacagiz, bırakın milleti oylamayı, malatyaspor büyük camiadir, yönetimin ciddi olması lazım, oyuncu alacak paranız yoksa malatyalıya yakışır şekilde anahtarı teslim edip kulübün önünü açmanız lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • hazeyn (7 yıl önce)
    Alacaklarına ihtimal vermiyorum.Oda şimdiye kadar bir kulüple anlaşmıştır.Neredeyse ligler başlayacak halen bir transfer yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Yav he he bu başkanla olmaz tek transfer o da 2. Lig kalesi süperlig.de 3. Mü 4. Kalecisi osmanlıspor un
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Fotoğrafdaki adam özgür çek. Lütfen biraz daha incelerseniz haber yaparken fotoğrafları sevinirim. Galiba işini iyi yapan insanlarla çalışmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla