SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Chaaleli de UEFA'ya Bildirildi

0
Güncellendi - 2019-08-05 15:14:54
YMS'de Chaaleli de UEFA'ya Bildirildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sırbistan temsilcisi Partizan ile yapacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 8 Ağustos'ta deplasmanda, 15 Ağustos'ta ise Malatya'da Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor'un, UEFA kadrosu belirlendi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda seçilen oyuncuların UEFA'ya bildirildiği kaydedildi.

Yeni Malatyaspor'un UEFA'ya bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

“Mustafa Akbaş, Nuri Fatih Aydın, Muhammed Bilal Barman, Thievy Bifouma, Rahman Buğra Çağıran, Ufuk Ceylan, Issam Chebake, Abdulsamet Damlu, Mitchell Donald, Fabien Farnolle, Moryke Fofana, Teenage Hadebe, Ahmet Ildız, Adis Jahovic, Erkan Kaş, Guilherme Costa Marques, Arturo Mina, Ghaylen Chaaleli, Gökhan Töre, Eren Tozlu, Robin Yalçın, Erşan Yaşa, Mehmet Suha Yiğit, Murat Yıldırım, Berk Yıldız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Bülent (4 yıl önce)
    Şimdide sıkılmadan murat yıldiŕım ile ilgili yorum yapan bir güruh ortaya çıkmış.Bu adam Kadar çalışkan ve hırslı bir oyuncu yok.Belliki bu birilerini rahatsız ediyor.Muhtemelen içimizdeki irlandalılar bunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (4 yıl önce)
    Murat yıldırıma ve erkan kaş a laf eden futboldan anlamayan biçareler ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Bir an evvel Bursadan Latovleviçi ve Ertuğrul Ersoy transfer edilmeli bu takımın hem sol bek ve acil stopere ihtiyacı var paraya kıyıp,acil iyi transfere ihtiyacı var takımın .......................bir an evvel.............
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (4 yıl önce)
    Murat yıldırım ne diyosun sen ya. Adam banko..belliki topu görsen karpuz sanacan. Bilmiyosan futbolu köyüne git kayısı pratik yap
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bülent cevahir gitti.Erkan kaş faciası ile bu iş yürümez.çok acil Telavivde oynayan kongolu Mavis dufonou ile anlaşmamız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • BALABANLI APO (4 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    BOŞ BOŞ YORUM YAPMIŞIN BE ADAMIM.MAVİS DUFONOU DEDİĞİN ADAM SOL KANAT VE SANTRAFOR MEVKİSİNDE.ERKANLA BÜLENT SOL BEK NE ALAKASI VAR.HEM MAVİS BULGAR LİGİNE TRANSFER OLDU.BOŞ YORUM YAPMAYIN .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (4 yıl önce)
    Bu maçada sol beksiz gidiyoruz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Sergen hocanın altyapıdan yetişen ve yıllardır yetişmek üzere kiralık giden oyunculara kadroda yer vermesi çok iyi. Bu gençlerden inşaallah bu yıl yıldız futbolcular çıkacak. Teknik direktörler hazır kendini ispatlamış oyuncularla yol alıyorlardı riske girmiyorlardı. Bu yüzden takımlar dışardan devamlı transfer yapmak zorunda kalıyorlardı. Malatya için kazanç. Bu turuda geçeriz inşaallah. Hissiyatım geçecekler diyor. Attığınız pas isabetli vurduğunuz top gol olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Murat Yıldırım'dan kurtar bizi Chaaleli!
    0
    0
    Yanıtla
  • NE KADAR ÇOk BİLİYORSUN. Murat Yıldırım Y.Malatyaspor’a geldi geleli bütün hocaların banko oyuncusu.Geçen yılki istatisiklerine bakınız mevkisinin en iyi ilk 5’inde anlamıyorsanız yorum yapmayın.Boş futbolcu olsa 2yıllık sözleşme yapılmaz.Takım Kaptan-ı hiç düşünülmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mücadelesine, hırsına hiçbir olumsuz yorum yapamayız fakat orta saha takımın beynidir ve topla oynama becerisi - top tekniği olmayan, rakibin arkasına saklanan isimlerden orta saha oyuncusu olamaz. Orta sahanızda bu tarzda oyuncular varsa o takımdan fazla başarı beklenmez. Örnek, Mehmet Topal...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (4 yıl önce)M.Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    M.Cengiz Görüşüne sonuna kadar katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Takıma ne faydası oldu soylermısın 2yıllık sözleşme ıse kımse alamayın ca boş mukavele imza attı
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)Aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Takıma nemi faydası oldu,lig deki durumumuza baksan..Görürsün;Futbolu izleyin,yorumlamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı olduğundan eminmisin Malatyalı ismiyle yorum yapan kardeş. Rica etsek kendi memleketinin takımıyla ilgilensen... Haa hasbel kader Malatyalıysan da yol yakınken başka bir spor dalına yönel.
    0
    0
    Yanıtla