SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Çok Mutlu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:59:05
YMS'de Çok Mutlu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un forvet transferi George Akpabio takıma uyum sağlamaya başladı. 

Bolu’da Termal Otelde kamp çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor kadrosuna kattığı yabancı oyuncuların performansı merak edilenlerin başında geliyordu.

İkinci etap kamp çalışmalarındaki çalışkanlığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Akpabio, hazırlık maçların da teknik heyetin yüzünü güldüren isim oldu. Takıma kısa sürede uyum sağlayan ve takım içerisinde esprili tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Akpabio, forvet hattında sarı kırmızılıların en büyük kozu olacak.

Akpabio, Yeni Malatyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, atacağı gollerle takıma katkı sağlamak istediğini söyledi. 

1. 75 metre boyundaki Nijeryalı forvet, ikinci etap hazırlık kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade ederek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti./

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız