SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Çorum Mesaisi

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Çorumspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bandırmaspor maçı sonrası teknik heyet ve futbolculara verilen bir günlük izin sona erdi. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde toplanan sarı siyahlı takım Çorumspor maçının hazırlıklarına start verdi.

Bandırmaspor’u kendi sahasında 1-0 mağlup ederek, galibiyet serisini 6’ya çıkartan Yeni Malatya Spor, grupta 5. sıraya yükseldi. Rakipleriyle arasındaki puan farkını eriterek, play off yolunda büyük avanta elde eden sarı siyahlı takımda teknik heyet ve futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlemlendi.

Antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan teknik patron Cafer Aydın, futbolcuları rehavete karşı uyardı. Aydın, futbolculara play off yolunda önemli bir avantaj elde ettiklerini söyleyerek, “Her şey istediğimiz gibi gidiyor. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Bundan sonra önümüzde 3 maç var. Bu maçlara da aynı ciddiyetle çıkarak, kazanmalıyız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız