SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Coşku Büyük

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor'da, Bandırmaspor'u 1-0 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. Yüzlerce taraftar maç sonrası sahaya atlayarak futbolcularla sevinç paylaştılar.

Sarı siyahlı takımı tribünlerde 5 bin dolayında taraftar yalnız bırakmadı. Halaylar çekerek, takımı destekleyen taraftarlar içerisinde bayan taraftarlarda yerlerini aldı.

Öte yandan karşılaşmayı; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan'da kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ile birlikte izledi.

Teknik Direktör Cafer Aydın ise, yaptığı açıklamada, "Son 4 hafta artık puan maçları, futbola bakılmıyor. En azından buradan 3 puanla ayrıldığımız için sevinçliyiz. Diğer maçların skorları da bizim lehimize oldu. Bundan sonra bir tane final maçımız kaldı. Çorumspor'u yenersek, play off'u büyük oranda garantileriz. Çünkü rakiplerimizin birbirleriyle maçları var. Ben takımın başına geldiğimde 13 puan fark vardı. Ben puan farkını kapatacağımızı söylerken kimse inanmıyordu. Futbolcular bile "acaba" diyordu. Çalışmalara başlayınca futbolcularda inandı. Bu inancın karşılığını da almaya başladık" ifadelerini kullandı.

Kaleci Mesut Balkan ise, takım olarak play off'a kalacaklarına yürekten inandıklarını belirterek, "Rakiplerimizle aramızda 13 puan fark varken ümidimizi yitirmemiştik. Biz Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece play off'u kovalayacağımızı her fırsatta söylüyorduk. Biz bu yol iş olsun diye girmedik, hayatımızı koyduk. 2 gündür ateşler içinde yatıyordum. Bu maça çıkmak için yediğim iğnenin hesabı yok. Bütün arkadaşlarım da bu fedakarlığı gösteriyor. Allah'ta yardım ediyor. Bu başarı parayla pulla olmaz. Sevinçler paylaşıldıkça büyür. Taraftarımız bizle olduğu sürece her şeyi sırtlamaya hazırız" diye konuştu.

Defans oyuncusu Mehmet Toşak da, "Bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Buna göre hazırlandık. Çok güzel bir atmosfer vardı. Biz de maça iyi başladık. Bütün arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. Önümüzdeki Çorum maçını da kazanarak, play off'a gitme yolundan büyük bir adım atacağız" şeklinde konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız