SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolcular Cuma'ya Kadar İzinli

0
Güncellendi - 2016-10-05 16:52:18
Futbolcular Cuma'ya Kadar İzinli
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesirspor’u 2-1 yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor, yedinci haftada deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Cuma günü başlayacak.

Balıkesirspor galibiyetinin ardından bir haftalığına Göztepe’ye bıraktığı liderliği devralan sarı kırmızılılarda, teknik heyet ve futbolcular, milli maç nedeniyle lige verilen arada 4 günlük izne ayrıldı. Cuma günü Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanacak olan takım, yedinci haftada deplasmanda Şanıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verecek.

TFF 1. Lig’de 7. hafta programı şöyle:

15 Ekim Cumartesi

17.00 Altınordu-Mersin İdmanyurdu/İzmir Atatürk Stadı

17.00 Balıkesirspor-Sivasspor/Balıkesir Atatürk Stadı

19.00 Ümraniyespor-Göztepe/Atatürk Olimpiyat Stadı

19.00 Elazığspor-Bandırmaspor/Elazığ Atatürk Stadı

16 Ekim Pazar

14.00 Boluspor-Denizlispor/Bolu Atatürk Stadı

14.00 Manisaspor-Adana Demirspor/Manisa 19 Mayıs Stadı

16.00 Eskişehirspor-Giresunspor/Eskişehir Atatürk Stadı (seyircisiz)

16.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor/Kamil Ocak Stadı

19.00 Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor/Şanlıurfa GAP Arena.

Yeni Malatya Gazetesi

ymsekm16a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    Bir hafta izin olur mu? Nasıl toparlanacak bu takım.Adale sorunu yaşamazlar mı?
    0
    0
    Yanıtla