SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Dinlenme Yok

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:12:24
YMS'de Dinlenme Yok
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Körfez Futbol Kulübü karşılaşması öncesinde sabah saatlerinde ter idmanı yaptı. 

Ligin 28. haftasında deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor’u 1-0 yenen Yeni Malatyaspor, kente döndü ve Pazar günü sahasında Körfez Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Kahvaltının ardından, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde bir yürüyüş yapan sarı-kırmızılı takım, 30 dakika süren bir ter antrenmanı yaptı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde yapılan ter idmanı sonrası futbolcular ayak tenisi oynadı. Futbolcular daha sonra dinlenmeye çekildi.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle takımdan 2 hafta ayrı kalan orta saha oyuncusu Yasin Palaz’ın sakatlığının geçtiğini öğrenilirken, genç oyuncunun kendisi için hazırlanan özel antrenman programını uyguladığı bildirildi.

Hafif sakatlığı bulunan sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ise günü dinlenerek geçirdi. Tecrübeli oyuncunun Körfez Futbol Kulübü ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyebileceği açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız