SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Durmak Yok

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:15
YMS'de Durmak Yok
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligin 20’nci haftasını bay geçecek olan sarı kırmızılı takım, 21’nci haftada sahasına Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya bütün futbolcular katıldı. Takımda sağ dizinde ağrı bulunan Muhammed Şeker, takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Eyüpspor karşılaşmasında alınan 3 puan sonrası bir hayli keyifli oldukları gözlenen futbolcular, bay haftasını iyi değerlendirerek, lideri eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. 

Öte yandan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Eyüpspor karşılaşmasında kendileri için önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Altıparmak, “Galip gelmek hele de farklı galip gelmek çok güzel. Camianın üzerindeki galibiyet hasretini dindirmek çok önemliydi. Özellikle futbolcuların uzun süredir maç kazanamamadan dolayı üzerlerinden oluşan stres ortadan kalktı. Maçtan önce futbolcularla bir şeyi konuşurken kafalarında hep bu vardı. Galibiyet bu nedenle çok önemliydi” dedi. 

Altıparmak, Eyüpspor karşısında takımın çok iyi mücadele ettiğini kaydederek, “Maça çok iyi başladık. Sahanın iyi olması da oyunumuzu daha da güçlendirdi. Eyüpspor’un da nasıl oynayacağını biliyorduk. Planlarımızı da buna göre yaptık. Yaptığımız bütün planlarda o gün itibariyle tuttu. Hem mücadele hem de oyun anlamında, oyunun başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. 3-0’dan sonra çok farklı bir korda yakalayabilirdik. Oyun ve istediğimizi alma adına sahada gereken her şeyi yaptık. Ama biz sadece bir maç kazandık. Bunu çok büyütüp, “şampiyon olduk” gibi bir hava oluşturmamak lazım. Sadece ihtiyacımız olan bir galibiyeti elde ettik” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, bay haftasını en iyi şekilde değerlendirip, Balıkesirspor karşılaşmasına hazırlanacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bu haftayı bay geçireceğiz. Ondan sonra önümüzde Balıkesirspor maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Taraftarlarımız bizlere inansınlar, biz sahada gereken her şeyi yapacağız. bu iş birlik ve beraberlikle olur. Herkesle birlik ve beraberlik içinde olup, hedefimizi yakalayacağız. Bu anlamda da önümüzde Balıkesirspor maçı var. Zaten şehrinde buna kenetlendiğine eminiz. Şehrimizle, taraftarımızla birlikte bu büyük maça iyi bir şekilde hazırlanıp, zorlu maçı kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız