SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de F.Karagümrük Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2021-01-26 23:17:50
YMS'de F.Karagümrük Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da, 29 Ocak Cuma günü oynanacak Fatih Karagümrük karşılaşmasının hazırlıkları başladı.

Sarı-siyahlı ekipten yapılan yazılı açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular çeşitli çalışmalar yaptı.

Bu arada, sarı kart cezalısı olan Benjamin Tetteh ile İssam Chebake Fatih Karagümrük maçı kadrosunda yeralamayacaklar. Sakat olan Kaleci Ertaç ve Mustafa Eskihellaç'ın tedavileri ise sürüyor.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Cumali Oğuz (3 yıl önce)
    Başkanın istifasını isteyenlere soruyorum: Yerine kim gelecek düşündünüzmü? Başkan istifa ettiğinde takımda kaos olur beyler. Herşeyin bir zamanı var. Hele lig bir bitsin. Belki o zaman Adil başkan kendiliğinden ayrılacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Başkan gitsin ben gelem diyen yok neden hanin Olalım oyuncu alirken onlara emeğin karşiliği olduğunu paraların ödenmesi gerektiğini bilmeyen kişi kim olursa olsun başkan olamaz Başkan yönetici bazi fedekarlık yapmak zorunda onun görevi kampanya başlat iş insanlarinı ziyaret ett yapmak zorundasin 3 ay para alamıyorlar yazık şimdide bende buraya kadar demek her insanin işi değil yakişmaz adil başkanın iyiliklerini Inkar etmiyoruz sag olsun ama böyle yapmasi malatyalı bir başkana yakışmaz Buraya herkes fikrini yaziyor hoşunuz gitmedimi hakaret etmek hiç kimsenin hadi değil hadini bilenler kendisinde başka düşünce olacağini bilecek Kadar beyin varsa tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (3 yıl önce)
    ağzı olan konuşmasa en büyük destek gelmiş olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Celâl Ersoy (3 yıl önce)
    Başkan gitsin diyenlere hain demek hiç de hoş değil.. geçmişle övünmeyeceksin geleceğe bakacaksın bu yönetimle takımın geleceği hiç de güzel olmayacak acilen yeni bir yönetim ve yeni bir KAN lazım.. öncelikle futbolcuların alacakları ödenmelidir..
    0
    0
    Yanıtla
  • gecegözlüm (3 yıl önce)
    takıma ve teknik ekibe diyecek yok ama adil efendiye diyecek çok şey var öncellikle bu takımı düşürdün ve elin lafı sözüyle tekrar ligde kaldın söz verdi bu bizim ilk deneyimizdi dedi yine akıllanmadı takımı yine aynı hale getirdi hadi yayıncı kuruluşu ödemelerde indirim yaptı peki sattığın oyuncuların parası reklam geliri kadro dışı bırakılan oyuncular alacaklarını takıma feda etmesi başka sorulacak açıklanacak çok şey var ama malesef üstü kapatılıyor bir kulüp başkanı olarak açıklama yapamıyor zorda kalınca nerde bu şehrin yetkilileri diye sesleniyor ondan kimse kusura bakmasın takım böyle yönetilmez.bu takımı 2.nci yarı çok kötü günler bekliyor demedi demeyin ondan adil istifa sesleri yükseliyor bende dahil istifasını istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (3 yıl önce)
    Takım in huzura ihtiyacı var o da tüm Malatyalılar in desteği ve birlikteliği ile gelecektir.yoksa başkan Ali olmuş veli olmuş hikaye
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Tam destek..bu pandemi döneminde, yedi yıldır ,2. Ligden alıp bize süper lig heyecanı yaşatan başkana yönetime başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Başkan adil kalsın diyen asıl haindir küme üşürdü tAKımı bir sürü futbolcu sattı paralar nrtede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan mutlaka hesap vermeli.Ancak bununun bir presedörü var her hesap ver diyenede hesap verilmez.Kulüpten de hesap sormanın şekli lensli vardır.Kulübe üye olursun tüzükteki kurallar dahilinde hesabını sorarsın.Ben buradan bir Malatya sevdalısı olarak düşüncelerimi yazdığımda bana katılmayanlar hemen bir yafta yapıştırıp başkanı.adamı diyorlar.Ben başkanı canlı olarak hiç görmedim tanımadım.Bir sefer daha iyisini bulana kadar en iyi Başkan bizim Başkan.Bizim Başkan kulübü kötü yönetseydi kötü niyetli olsaydı Adem ve Ertaç takıma geri dönmezlerdi.Yine GS için düşünülen Tetteh çok yüksek bonservis bedeli varken Başkan söylenenin çok altında Malatyaspor’a getirmiştir.Menfeatini kollasaydı burdan birşeyler yapabilirdi.Ben bunları düşündükçe başkana çok yüklenildiğini düşünüyorum.Ayrıca bugün bir kaynaktan öğrendiğime göre bir miktar para tedarik edilmiş.İnşaallah devamı gelir.Önemli olan zor zamanlarda kulübü sahiplenmek her şeyden önce bu takım bizim takımımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Teknik heyetine oyuncular guvenimiz sonsuz bu macta 3 puan bekliyoruz Yazanlari cizenleri dedi kodulari braking malatyalilar icin bu maci alin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Şu saatten sonra başkan gitsin diyen malatyaya hainlik yapmış olur. Güzel bir puan topladık. Başkanın ve futbolcuların moraliniz bozacak en ufak çatlak ses bizi şu saatten sonra geri dönülmez yola sokar. Çıkan aslanlar ve şu ezikleri sesini kesin
    0
    0
    Yanıtla