SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Fiziki Test

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:42:52
YMS'de Fiziki Test
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da futbolcular fiziki testten geçti. 

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren Yeni Malatyaspor’da futbolcular, fiziki teste tabi tutuldu. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen testi teknik direktör Özcan Kızıltan da izledi.

Öte yandan takımın Kartalspor’dan transferi orta saha oyuncusu Gökhan Güney, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Güney, Yeni Malatyaspor’da olmanın sevincini yaşadığını belirterek, “İstediğim bir transferdi. Yeni Malatyaspor’da olmak benim için sevindirici. İnşallah hem benim hem de bu büyük camia için hayırlısı olur. Şuanda her şey yolunda gidiyor” dedi.

Uzun aradan sonra 2. Ligde mücadele edeceğini ancak takımının başarısı için elinden geleni yapacağını ifade eden Güney, şunları söyledi: “Yaklaşık 8 sezon PTT 1. Ligde forma giydim. Ama öncesinde 3-4 yıl 2. Ligde oynadım. Uzun zaman geçti 2. Ligde oynamayalı ama futbolun dili bir. Sahada, amatör ligde de oynasan, en üst liglerde de oynasan mücadele etmen gerekiyor. bende bunun bilincindeyim. Futbol karakterimde sahada mücadeleci bir yapım var. Allah’ın izniyle çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Çünkü ortak payda başarılı olmak. Bu camianın başarıya ihtiyacı var. Benimde ortak paydam mücadele etmek ve başarılı olmak. Takımım için elimden geleni yapacağım. Lig ayrımı yapmayan bir oyuncu olduğum için zorlanacağımı düşünmüyorum.”

Güney, şampiyonluk için herkesin gönül birliği yapması gerektiğinin altını çizerek, “Şampiyonluk dille kolay söylenir. Ama şampiyonluk gönül işidir. Bütün camianın şampiyonluğa gönülden inanması lazım. değil 13 futbolcu, bütün takımı yollayıp çok üst düzey futbolcularda alsanız ya da çok inandığın futbolcuları takımda tutsan da gönül birliği olmadığı zaman başarılı olamazsınız. Herkesin gönül birliği olması lazım. eğer onu başarabilirsek, bu büyük camia başarılı olacaktır” diye konuştu.

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istediklerini söyleyen Güney, “Grup ayrımı yapmayacağım. Diğer grup daha kolay gibi görünüyor ama sahada mücadele etmek lazım. bizim için bu grup daha avantajlı olabilir. Çünkü daha oynamaya çalışan, iyi bir grupta yer alıyoruz. Bizde oynamaya çalışan çok kaliteli oyuncular var. Bizde Allah’ın izniyle onlara yardımcı olmak için buradayız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız