SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Galibiyet Sevinci

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da, Alanyaspor'u sahasında 1-0 mağlup etmenin sevinci yaşanırken, karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, birlik ve beraberliğin kendilerini istedikleri hedefe ulaştıracağını söyledi.

Katipoğlu, galibiyeti taraftarlara armağan ederek, "Malatya'mız her şeyin en güzeline layık. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bizi hafta içi olmasına rağmen yalnız bırakmadılar. Taraftar bu şekilde bizim arkamızda olduğu sürece Allah'ın izniyle bizim aşamayacağımız hiçbir engel yok" dedi.

İstedikleri hedefe ulaşacaklarını ifade eden Katipoğlu, "Tabi Alanyaspor karşısında ilk yarı iyi oynayamadık. İkinci yarıda hocamızın yaptığı değişiklikler ve maçta aktif rol oynaması sonucu değiştirdi. Bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Bozüyük maçında alınan mağlubiyet nedeniyle bu maç biraz stresliydi. Bu maçı aştık, bundan sonraki karşılaşmaların daha rahat olacağını ümit ediyorum. Bu birlik ve beraberlik bizi Allah'ın izniyle istediğimiz yere ulaştıracak" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Vedat İnceefe, kötü oynadıklarını belirterek, "Bence maçı hiç değerlendirmeyelim. Bu kadar kötü oyuna 3 puan söylenecek bir şey yok. Maçın genel analizi budur. Maça bizim iyi başlamamız gerekirken, rakip iyi başlıyor. Bu bizi ister istemez demorolize ediyor. Bizim bunları aşmamız lazım diye düşünüyorum. Evet, bir takım şeyleri değiştirdik. Arkadaşlığı pekiştirdik. Futbolcuların birbirlerini sevmelerini sağladık. Sahadaki birlik ve beraberlik geç kalınca bunlar başımıza geliyor" dedi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Altan Çetindağ ise, "Gebzespor maçından sonra yaşadığımız bir takım sıkıntılarla beraber maç kayıpları da bizi bu sıkıntının içerisine itti. Bu maç puan ve moral açısından çok önemliydi. Buradan puan ya da puanlarla dönmek bizim için son derece önemliydi. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncuların olması bizi sıkıntıya sokuyor. Ama ekibin mücadelesinden son derece memnunum. Ekibimiz istediğimiz oyun ve mücadeleyi ortaya koydu. Ama futbol bu, bir anlık pozisyon hatası maçı kaybetmemize neden oldu" şeklinde konuştu.

Öte yandan Yeni Malatya Spor sahaya Vergi haftası dolayısıyla, "Türkiye bilgi, sevgi ve vergiyle kalkınıyor" pankartıyla çıkarken, Malatya Vergi dairesi tarafından hakem ve futbolculara çiçek takdiminde bulunuldu.

Karşılaşmayı çok sayıda bayan taraftarda izledi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız