SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Gecikmeli Antrenman

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:47:32
YMS'de Gecikmeli Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da Yücel İldiz'in istifasının ardından takım antrenmana Oyuncu İzleme Komitesi'nin başında bulunan antrenör Hakan Çalışkan ile çıktı. 

Teknik direktör Yücel İldiz, son kez Nurettin Soykan Tesislerine gelerek futbolcularla vedalaştı ve takımla yollarını ayırdı. Göztepe maçının ardından, milli takımın maçı nedeniyle verilen ara nedeniyle 2 günlük izne ayrılan takım, Malatya'da toplanırken; futbolcular, Oyuncu İzleme Komitesi'nin başında bulunan antrenör Hakan Çalışkan nezaretinde Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı. 

Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca, "Hocamızla son bir görüşme yaptık ve yollarımızı ayırdık. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yücel hoca kariyeri olan bir isim ama bir kan uyuşmazlığı oldu. Olmadı, böyle bir karar alındı. Her iki taraf için hayırlı olsun" dedi. 

Karaca, bir gazetecinin 'herhangi bir ücret verecek misiniz?' sorusuna, "Hocamız o konuda duyarlı davrandı. Malatya'da daha önce şampiyonluk yaşayan ve Malatya'yı çok seven bir hocamız. O konuda da bize herhangi bir sıkıntı oluşturmadı ve ek ücret istemedi. Sadece normal kendi ücretini aldı. Onun dışında ek bir ücret istemedi" dedi.

Takımın Hakan Çalışkan nezaretinde antrenmana çıktığını kaydeden Karaca, "Hocamız, futbolcularla vedalaştı. Ondan dolayı takım antrenmana gecikti. Takım altyapı hocalarıyla antrenmana çıktı. Hocamızla devam ediyorduk, bir teknik direktör arayışımız yoktu. Bundan sonra hoca arayışımız olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız