SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Gerileme Dönemi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:22
YMS'de Gerileme Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de geride kalan 7 haftada 5 puan toplayabilen Yeni Malatyaspor, haftayı 16. Sırada tamamlarken, ligde son 3 haftada hanesine puan yazdıramadı.

  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon tamamlayarak, tarihinde ilk kez PTT 1. Lig’de mücadele etme hakkını kazanan sarı kırmızılılar, 7 hafta sonunda 4 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı. 7 haftada sadece 5 puan toplayabilen ve son 3 maçını kaybeden Yeni Malatyaspor’da düşüş sürüyor.

 

-Samsunspor haftayı lider tamamladı-

  PTT 1. Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda 15 puan toplayan Samsunspor, liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, 7. haftada sahasına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. 0-0 biten mücadelede hanesine 1 puan yazdıran Karadeniz temsilcisi 15 puanla zirvedeki yerini korumasını bildi.

  Ligin en çok beraberlik alan ikinci takımı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise çıkışını sürdürdü. Zorlu deplasmandan 1 puan çıkaran mavi beyazlılar, haftayı 13 puanla dördüncü sırada tamamladı. 

 

-Elazığspor son saniyede yıkıldı ama yeri değişmedi-

  Ligin flaş ekiplerinden Vartaş Elazığsor, ligin yedinci haftasında deplasmanda son haftaların formda ekiplerinden Altınordu’ya konuk oldu. Namağlup unvanı ile çıktığı Altınordu deplasmanından 90+1’de Murat Yılmaz’ın golüyle 1-0 mağlup ayrılan Vartaş Elazığspor, haftayı 14 puan ve averajla ikinci sırada tamamladı.

  Lige istediği gibi başlayamayan ancak son haftalarda çıkışa geçen Altınordu, Doğu Anadolu ekibini sahasında 1-0 yenerek, puanını 9’a çıkardı ve 11. sıraya yükseldi. 

 

-Kardemir Karabükspor deplasmanda şov yaptı-

  Kardemir Karabükspor, ligin zorlu ve iddialı ekiplerinden Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı 3-1 kazanan Kardemir Karabükspor, puanını 14’e çıkardı ve averajla üçüncü sırada yer aldı. 

  Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Adana Demirspor zirveden uzaklaşmaya başladı. Sahasında Kardemir Karabükspor’a 3-1 yenilen Adana ekibi, haftayı 11 puanla altıncı sırada tamamladı. 

 

-Göz Göz deplasmanda altın buldu-

  Malatya deplasmanına çıktığında geride kalan 2 haftada kaybettiği puanları telafi etmek isteyen Göztepe, iyi başladığı karşılaşmayı 3-1 kazandı ve istediğini aldı.

  Ligin yedinci haftasında Yeni Malatyaspor ile Malatya İnönü Stadı’nda karşılaşan sarı kırmızılılar, özellikle karşılaşmanın ilk 20 dakikasında ortaya koyduğu futbolla galibiyete uzanmasını bildi. Puanını 12’ye çıkaran sarı kırmızılılar, haftayı beşinci sırada tamamladı. 

  Göztepe’ye sahasında 3-1 kaybeden Yeni Malatyaspor, son 3 lig maçında hanesine puan yazdıramadı. 3 haftada 9 puan kaybeden Yeni Malatyaspor, haftayı 16. Sırada tamamladı. 

 

-Adanaspor 3 puanı 3 golle aldı-

  Adanaspor, ligin yedinci haftasında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaştı. Ligde zor günler yaşayan Kayseri ekibine karşı büyük bir üstünlük kuran turuncu beyazlılar, rakibini 3-0 yendi ve haftayı 3 puanla tamamlayarak, 11 puanla yedinci sırada yer aldı.

  Ligin son sırasında yer alan Kayseri Erciyesspor’da ise işler iyi gitmiyor. Adanaspor’a evinde 3-0 kaybeden ve ligin dibinde bir türlü kurtulamayan Kayseri ekibi henüz galibiyetle tanışamadı. 

 

-1461 Trabzon tek golle yıkıldı-

  Ligde sürpriz sonuçlara imza atan 1461 Trabzon, deplasmanda Boluspor’a 1-0 yenildi. Karadeniz ekibi tek golle mağlup olduğu yedinci haftada 10 puanda kaldı ve haftayı sekizinci sırada tamamladı.

  Ligde son haftalarda çıkışa geçen Boluspor, sahasında 1461 Trabzon’u yenme başarısını gösterdi ve ikinci galibiyetini alarak puanını 9’a çıkardı. Boluspor, haftayı 10. sırada tamamladı. 

 

-Giresunspor deplasmanda 1 puan çıkardı-

  Ligin yedinci haftasında Giresunspor, deplasmanda ligin en çok beraberlik alan takımı Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu deplasmandan 1 puan çıkaran Çotanaklar, 9 puanla 9. sırada yer aldı.

  Sahasında bir türlü istediği sonuçları alamayan Balıkesirspor, aldığı 5 beraberlikle ligin en çok berabere kalan takımı oldu. 7 hafta sonunda 8 puan toplayabilen Balıkesirspor, haftayı 8 puanla 12. sırada tamamladı 

 

-Şanlıurfaspor tek attı üç aldı-

  Güneydoğu Anadolu ekibi Şanlıurfaspor, ligin yedinci haftasında GAP Arena’da konuk etiği Denizlispor’u 1-0 yenerek, ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Geride kalan 7 hafta sonunda 8 puan toplayabilen Şanlıurfaspor, haftayı 13. sırada tamamladı.

  Ligde şuana kadar sadece bir kez galip gelebilen Denizlispor, deplasmanda aldığı mağlubiyet sonrası 4 puanda kaldı ve haftayı sondan ikinci sırada tamamladı. 

 

-4 gol var ama galip yok-

  İzmir ekibi Karşıyaka, sahasında konuk ettiği Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Ligde 7 haftada 6 puan toplayan Kaf-Kaf, 14. sırada yer aldı.

  Lige hayal kırıklığıyla başlayan Alanyaspor, zorlu Karşıyaka deplasmanından puan çıkarmasını bildi. 4 golün atıldığı karşılaşmada 1 puan alan ve puanını 6’ya çıkaran Alanyaspor, haftayı 15. sırada tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız