SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Gidecekler Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da gidecek futbolcular belli oldu. 

Yeni Malatya Spor'da transfer çalışmaları devam ederken, teknik direktör Cafer Aydın, yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolcuları yönetime sundu. Buna göre yeni sezonda; Hüseyin Kartal, Cem Çetin, Gökhan Sinanoğlu, Gökhan Çalışal, Müslüm Karabulut, Tuncay Maldan, Samet Yeniceli, Yusuf Yağmur, Bülent Akın, Mehmet Akif Tatlı ve Erkan Levent Yeni Malatya Spor'da forma giyemeyecek. 

Öte yandan Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Aydın, transfer çalışmalarında aceleci davranmayacaklarını kaydederek, "Dış transferde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aceleci davranıp, hata yapmak istemiyoruz. Önümüzde uzun bir zaman dilimi var. İnce eleyip sık dokuyarak, doğru transferler yapmak istiyoruz. Takımın yapısına uygun futbolcuları kadromuza katacağız" dedi. 

Aydın, 15 Temmuz'da Malatya'da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirterek, şunları kaydetti: "Gerek İç gerekse dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. İç transferde mukavelesi biten futbolcularımız var. Bu futbolcularımızla yeniden sözleşme imzalayacağız. Bunun dışında yollarımızı ayıracağımız futbolcuları belirledik. Dış transferde de arayışlarımız devam ediyor. 15 Temmuz'da Malatya'da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Ancak transfer çalışmalarımız devam edecek. Transferin son gününe kadar takımın kimliğine uygun futbolcu bulduğumuz takdirde kadromuza katacağız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız