SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Gündem Transfer...

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:55:07
YMS'de Gündem Transfer...
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da yönetim, iç transferde 3 isimle prensip anlaşmasına vardı. 

İç transferi bir an önce bitirmek için yoğun bir mesai harcayan yönetim, kaleci Vedat Kapurtu ve sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ile anlaşmaya varmıştı.

Teknik direktör Cafer Aydın'ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, iç transferde forvet oyuncuları Muharrem Ozan Cengiz, Eren Görür ve geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Serkan Göksu ile prensip anlaşmasına vardı.

Takımla sözleşmesi devam eden sağ bek oyuncusu Necdet Kaba ile de masaya oturan yönetim, ilk görüşmede olumlu bir sonuç alamamış ve transfer çıkmaza girmişti. Tecrübeli futbolcunun takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken; Kaba, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada takımda kalmak istediğini açıkladı.

Yönetimle yaptığı görüşme sonrası, takımda kalmak istemediğini ifade eden defans oyuncusu Uğur Bulut ile yollar ayrıldı.

İç transferde hareketli günler geçiren sarı-kırmızılılar, dış transferde de görüşmelerini sürdürüyor. Karşıyaka'dan Caner Ağca, Boluspor'dan Fatih Gül, Giresunspor'dan Samed Kartal, Balıkesirspor'dan Mustafa Kayabaşı, Bursaspor'dan Bekir Sevgi, Körfez Birlikspor'dan Uğur Erdoğan, Altınorduspor'dan Özkan Toprak, Kartalspor'dan Uğur Utlu ve Azad Filiz'in sarı-kırmızılıların gündeminde olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız