SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Hayal Kırıklığı:1-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:31
YMS'de Hayal Kırıklığı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı'nda Gümüşhane ile karşı karşıya geldi.. Yeni Malatyaspor'un "seyircisiz" oynama cezası nedeniyle, sadece 50 dolayında bayan taraftarın izleyebildiği karşılaşmanın her iki yarısında da varlık gösteremeyen Yeni Malatyaspor rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Erdem İren, Sedat Bayrak, Salim Şanlıer, 4. hakem Ogün Kamacı

YENİ MALATYA: Vedat, Gökhan, Fahri (Dk.85 Emre Hasan), Mustafa (Dk.61 Özcan), Ramazan, Halil, Serkan, Mehmet (Dk.71 Coşkun), Eren, Uğur, Necdet, 

YEDEKLER: Erşen, Koray, Ozan, Özcan, Ercan, Coşkun, Emre Hasan,

GÜMÜŞHANESPOR: Oğuz, Sönmez, Samet, İzzet (Dk.77 Gökhan), Burak, Berkay (Dk.61 Rıdvan), Kanber (Dk.61 Tekin), Selçuk, Taner, Fırat, Bilal,

YEDEKLER: Hasan, Osman, Cihat, Tekin, Rıdvan, Mehmet, Gökhan,

GOLLER: Dk.21 Eren (Y.Malatya), Dk.63 Tekin (Gümüşhane)

SARI KARTLAR: Fahri (Yeni Malatyaspor), Bilal, Taner, Burak, Oğuz (Gümüşhanespor)

21. dakikada Yeni Malatya öne geçti. Kornerle sonuçlanan ataktan kazanılan korner atışını Necdet kullandı. Bu futbolcudan gelen topu Eren kafayla Gümüşhane ağlarına gönderdi: 1-0

24. dakikada Yeni Malatya cezaalanı önünde kazanılan serbest vuruşu Bilal kullandı. Bu futbolcunun yerden şutunda, top yan direğe çarpıp taça kadar gitti.

37. dakikada Yeni Malatya atağında Ramazan'ın ortaladığı topa Halil kaleye yakın mesafeden kafayı vurdu. Üstten aut.

43. dakikada Yeni Malatya atağı orta alandan başladı.Mustafa'nın soldan cezaalanına giren Mehmet'e doğru gönderdiği ortaya bu futbolcu kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

53. dakikada Mustafa'nın Gümüşhane cezaalanı içerisindeki yumuşak vuruşu kaleci Oğuz'da kaldı.

57. dakikada Yeni Malatya Serkan'la atak geliştirdi. Bu futbolcunun pasını alan Halil'in şutunu Oğuz kornere çeldi. Korneri Mehmet kullandı. Gelen topa Eren vurdu, aut.

59. dakikada Eren soldan atak geliştirdi ve cezaalanına girdi. Ortaladığı topa Burak müdahale edip kornere gönderdi. Fahri korner atışını kullandı. Gelen topu defans uzaklaştırmak istedi. En son Eren vurdu, kalecide kaldı.

63. dakikada gelişen Gümüşhane atağında Yeni Malatyaspor defansı arka arkaya hata yapınca, oyuna iki dakika önce giren Tekin topu ağlara gönderdi:1-1

66. dakikada Ramazan, sol çaprazdan Gümüşhane cezaalanına ortaladı. Eren 6 pas önünde topa kafayı vurdu, aut.

71. dakikada oyuna yeni giren Coşkun'un vuruşunda topu Gümüşhane kalecisi kornere çeldi. Sonuç yok.

76. dakikada sağdan Eren ortaladı. Cezaalanında topla buluşan Coşkun kötü vurdu ve auta gönderdi.

81. dakikada soldan cezaalanına girmek isteyen Halil, rakip oyuncunun müdahalesiyle kendini yerde buldu. Kazanılan serbest atıştan gelen topu defans uzaklaştırdı.

87. dakikada Özcan'ın sağdan ortasında defansa çarpan top kaleci Oğuz'da kaldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakika gösterdi.

Sonraki dakikalarda her iki takım da skoru değiştirebilecek bir pozisyon bulamayınca karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız