SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Hazırlık Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:53:31
YMS'de Hazırlık Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda Tokatspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Bu arada Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden 44 Malatyaspor’un kulüp başkanı Barış Bingöl ile yönetim kurulu üyeleri, Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, takıma Tokatspor maçı öncesi moral verdi.

Ziyarette konuşan 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, 44 Malatyaspor olarak, Malatya’nın tek profesyonel takımı olan Yeni Malatyaspor’un her zaman yanında olduklarını söyledi.

Bingöl, Yeni Malatyaspor’un ligde hak ettiği yerde olmadığını ifade ederek, “Yeni Malatyaspor hiç hak etmediği sonuçlar aldı. Futbolda bunlar var. Ama biz Yeni Malatyaspor’un bir üst lige çıkacağına inanıyoruz. Göreve yeni başlayan Özcan Kızıltan hocamıza da görevinde başarılar diliyorum. İnşallah Yeni Malatyaspor PTT 1. Lig’e bizde Spor Toto 3. Lig'e çıkarız” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ise, ziyaretlerinden dolayı 44 Malatyaspor yönetimine teşekkür ederek, “44 Malatyaspor’u yakından takip ediyoruz. BAL Ligi’nde iyi bir takımımız var. Futbolun güzelliği budur. Biz aynı ilin öne çıkan iki kulübüyüz. 44 Malatyaspor’un Spor Toto 3. Lig'e çıkması hem ileriye dair hem de şehrimiz açısından çok büyük bir artı getirecektir. 44 Malatyaspor Kulübü Başkanı Barış Bingöl ve ekibi sadece futbol odaklılar ve sadece bu işle ilgileniyorlar. Bu samimiyet önemli. Onlar tamamen iyi niyetle yola çıktılar ve bu iyi niyetlerini devam ettiriyorlar. Tek beklentileri de 44 Malatyaspor’un başarılı olmasıdır. İnşallah bu samimiyet onları daha ileriye taşıyacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız