SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Hedef 3 Puan

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:18:09
YMS'de Hedef 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Ofspor karşısında 14. deplasman maçına 3 puan için çıkacak. 

Grup’ta 3. sırada bulunan Yeni Malatyaspor, Pazar günü 14.30’da deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak. Deplasmanda şuana kadar 13 karşılaşma oynayan sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 4’ünü kazanabildi. Deplasmanda sadece 3 karşılaşmada sahadan boynu bükük ayrılan Yeni Malatyaspor, 6 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Deplasmanda Denizli Belediyespor ve Eyüpspor ile birlikte en çok berabere kalan takım olan Yeni Malatyaspor, 13 karşılaşmada 18 puan toplayabildi.

Sakatlığı nedeniyle tedavisi Ankara’da devam eden forvet oyuncusu Okan Öztürk, Ofspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ligde şu ana kadar 7 gol kaydeden Okan, bu gollerin 4’ünü deplasmanda attı. Tecrübeli golcü, ligin dördüncü haftasında Balıkesirspor, ligin 14. haftasında İnegölspor ve ligin 19. haftasında Eyüpspor (2) ağlarını havalandırmayı başardı.

Sarı-kırmızılılar, ligin 30. haftasında Trabzon ekibi Ofspor ile deplasmanda karşılaşacak. Of İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Sefa Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını Serdar İla ile Gökmen Canlıdinç yapacak.

Sarı-kırmızılılar ligin ilk yarısında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmada Ofspor’u 4-3 mağlup etmişti.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız