SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Hedef 3 Puan

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:28:13
YMS'de Hedef 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile oynayacağı karşılaşma için havayoluyla Ankara’ya gitti. 

Yeni Malatyaspor, ligin 32. haftasında deplasmanda Ankara temsilcisi Çamlıdere Şekerspor ile karşı karşıya gelecek. Play-off’u garantilemek isteyen sarı-kırmızılılar, ligin en alt sırasında bulunan Çamlıdere Şekerspor maçında mutlak 3 puanı hedefliyor.

Sarı-kırmızılılar, Cumartesi günü 15.30’da oynanacak maç için karayoluyla Elazığ’a, oradan da havayoluyla Ankara’ya geçti.

Çamlıdere Şekerspor maçıyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Çamlıdere Şekerspor maçını kazanarak, Play-off’u garantilemek istediklerini söyledi.

Günaydın, takım olarak deplasmandan alacakları 3 puanla birlikte artık Play-off’u düşünmek istediklerini belirterek, “Çamlıdere Şekerspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Amacımız bu maçtan 3 puanla ayrılarak, Play-off’u garantilemek. İnşallah zorlu deplasmandan istediğimiz 3 puanı alarak, artık Play-off’a yoğunlaşacağız” dedi.

Günaydın, Çamlıdere Şekerspor maçında, sakatlıkları bulunan Okan Öztürk, Mustafa Cevahir, hasta olan kaleci Vedat Kapurtu ile cezalı Eren Görür’ün forma giyemeyeceğini kaydetti.

Çamlıdere Şekerspor ile Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü 15.30'da Bağlum Belediye Stadı'nda karşılaşacak. Mücadeleyi Yavuz Çetin, Onur Gördük ve Ramazan Onat hakem üçlüsü yönetecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız