SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin İzmir'de Hedefi 3 Puan

0
Güncellendi - 2016-09-24 04:30:10
YMS'nin İzmir'de Hedefi 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'de lider olan Yeni Malatyaspor, 5. haftada Pazartesi akşamı Altınordu ile deplasmanda karşılaşacak.

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Altınordu ile mücadele edecek. Bu maçın Malatya’daki hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı takımda tek hedef deplasmandan 3 puanla dönmek. Altınordu müsabakası için as oyuncuları kupa maçında dinlendiren Teknik Direktör İrfan Buz, tüm takıma toplu olarak taktik bir çalışma yaptırdı. Yarın kara yoluyla önce Elazığ’a oradan da uçakla İzmir’e gidecek Yeni Malatyaspor, akşam saatlerinden itibaren konakladığı otelde kampa girecek.

20 kişilik maç kafilesinde sakatlıkları süren Osman ve Vedat yer almazken Teknik Direktör Buz, Ziraat Türkiye Kupasında 4-0 kazanan takımdan sadece Amutu, Dilaiba ve Azubuike’ye kadroda görev vereceği tahmin ediliyor.

MAÇIN HAKEMLERİ..

Bu arada, maçın hakemleri de açıklandı. 26 Eylül Pazartesi günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak ve 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi A klasman hakemlerinden Onur Karabaş yönetecek. Karabaş'ın yardımcılıklarını, İstanbul'dan Bahtiyar Birinci, Ankara'dan Engin Erdem, 4. hakem Çanakkale'den Ali Şansalan yapacaklar.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

YENİ MALATYASPOR, ALTINORDU MAÇININ MALATYA'DAKİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • izzettin kumara (7 yıl önce)
    başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • bayraklı arçelik servisi (7 yıl önce)
    Bu takıma sahip çıkalım taraftar olarak malatyamız gelmiş izmire maç gitmesek olurmuuu evelallah bu maçıda alacağız altınordudan..eğer hakemlik bi durum olmasa sıkıntı yok maç bizim hemşerilerim malatyaya 3 puanla göndereceğiş malatyamızı.. http://www.arcelikizmirservisi.com/03-BAYRAKLI.html
    0
    0
    Yanıtla