SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Hedef 3 Puan

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, İstanbul takımlarından Tepecikspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlad. Kafile Cumartesi günü İstanbul'a gidecek.
 
Sezonun ilk maçında Pazar günü 16.00'da İstanbul'da Tepecikspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatya Spor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Sarı siyahlı takımda, sakatlıkları devam eden Emrah Ekmekçi, Gökhan Sinanoğlu, Cihan Yeşilırmak ve Ergun Cengiz'in Tepecikspor karşılaşmasında forma giyemeyecekleri bildirildi. 
 
Öte yandan Yeni Malatya Spor kulüp 2. başkanı Özcan Dündar, Tepecikspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dündar, sezonun ilk karşılaşmalarının zorlu geçtiğine dikkat çekerek, "Yeni sezona en iyi şekilde hazırlandık. Ligin ilk karşılaşmasını Tepecikspor ile deplasmanda oynayacağız. Ligin ilk karşılaşmaları her zaman zorlu geçiyor. Ancak biz bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. 
 
Dündar, iyi bir kadro oluşturduklarını belirterek, şunları söyledi; "Yeni sezon için iyi bir kadro oluşturduk. Malatya kamuoyu, taraftarlar, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları olarak çok iyi kenetlendik. İnşallah iyi bir galibiyet serisi yakalayarak, sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Bu noktada taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Özellikle iç saha maçlarında taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmeyi arzuluyoruz. Futbol, taraftar olmadan olmaz. Ligin ikinci haftasında
bizim gibi şampiyonluk hedefi olan Şanlıurfaspor'u sahamızda ağırlayacağız. Taraftarlarımızın bu karşılaşmada tribünü doldurmasını bekliyoruz. Bizde galip gelerek, sevincimizi hep birlikte yaşamak istiyoruz." 
 
Tepecik Belediye Stadı'ndan Pazar günü 16.00'da oynanacak olan karşılaşmada Ali Şalk düdük çalacak. Şalk'ın yardımcılıklarını Önder Mandaş ve Ahmet Yakarca yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız