SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Hedef Galibiyet

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:01
YMS'de Hedef Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

 PTT 1. Lig'de zor günler geçiren Karşıyaka, bugün sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Karşıyaka çıkış, Yeni Malatyaspor ise yeniden galibiyet serisi için 3 puanı çok istiyor.

Ligde 3 maçlık galibiyet serisi bozulan Yeni Malatyaspor ise, kalan 3 maçta en iyi sonuçları almanın hesaplarını yapıyor. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak istediği sonuçları alamayınca ateş hattına yaklaşan Karşıyaka ise, ev sahibi olmanın avantajını kullanıp, zorlu müsabakadan galip ayrılmak istiyor.

Ligde geride kalan 14 hafta sonunda 3 galibiyet, 4 beraberlik, 7'de mağlubiyet alan İzmir ekibi, 13 puanla 16. sırada yer alıyor.

PTT 1. Lig'de geride kalan 14 hafta sonunda 17 puanla 12. sırada yer alan sarı kırmızılılar, 17 puanın 11'ini deplasmanda toplayarak, büyük bir sürprize imza attı.

PTT 1. Ligde 15. haftada Karşıyaka ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Adana Bölgesi'nden Caner Ak yönetecek. Ak'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Erkan Akbulut ile Adana Bölgesi'nden Murat Temel yapacak.

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan ve 15.30'da başlayacak mücadele TRT HD'den naklen yayınlanacak.

"3 Puan alıp, Adana Demirspor mağlubiyetini unutturacağız"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Karşıyaka karşısında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade etti.

Zorlu deplasmanda galibiyet arayacaklarını dile getiren Buz, "Karşıyaka bu ligin güçlü takımlarından bir tanesi. Ligde istedikleri puanlara ulaşamadılar. Mücadele gücü yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Bu zorlu deplasmanda üç puan için sahaya çıkacağız. Futbolcularıma güvenim sonsuz. Zorlu deplasmandan üç puanla alıp, Adana Demirspor mağlubiyetini unutturacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız