SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Huzursuz Günler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:39
YMS'de Huzursuz Günler
A- A+ PAYLAŞ

Sezonu şampiyon tamamlayarak PTT 1. Lige yükselen Yeni Malatyaspor'da sezonun sona ermesinin ardından yönetim içerisinde çıkan kriz patlak verdi. 

Kulübün Asbaşkanı Nusret Öncü'nün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaların ardından isim vererek, açıklama yapması kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim içerisindeki bazı isimleri rahatsız etti. 

'İçimizdeki İrlandalıları açıklayacağım' diyen ve ardından kulüp basın sözcüsü Selim Pilten'in adını vererek, bir takım açıklamalarda bulunan Öncü, şimdide veda açıklamaları yapmaya başladı. 

Öncü, kendisinin yeni oluşacak yönetimde olmayacağını ifade ederek, "Teknik heyet ve futbolcularımıza bizlere yaşattıkları bu mutluluktan ötürü teşekkür ediyorum. Takımımız güzel bir sezon geçirdi. Şayet bu sene çıkamasaydık emeklerimize yazık olurdu" dedi. 

Herkesten helallik isteyen Öncü, şu ifadelere yer verdi: "Sezon başı Adil Başkan yönetime girmemi istedi. Ben de kıramadım ve kabul ettim. Aslında kendim de bir profesyonel sporcu ve yönetici olmama rağmen futbolla bu zamana kadar hiç alakam olmadı. Ama memleketimin takımının yöneticisi olmak çok farklı bir deneyimdi. Allah’a şükür görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimi düşünüyorum. Yeni yönetim için ismim düşünülmüyormuş diye duydum. Olabilir, sonuçta o görev bize ömür boyu olalım diye verilmedi. Lakin yönetimde kırgın olduğum arkadaşlar var. Keşke bu şekilde olmasaydı. İnanın çok üzüldüm. Ben yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Şunu herkes bilsin ki, Nusret Öncü her zaman Yeni Malatyaspor’un manevi yöneticisi olarak kalacaktır. Taraftarımız hakkını helal etsin."

"Yeni Malatyaspor'u düşünmek zorundayız"

Kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetim içerisinde yaşanan krizden dolayı üzgün olduğunu belirtmiş ve yapılan açıklamaları sert bir dille eleştirmişti. 

Gevrek, yapılanların kendisini derinden üzdüğünü ifade ederek, " Bizim şuan ki yönetimimiz güzel bir şampiyonluk yaşadı. Hepsine öncelikle teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde ufak şeyler olur ben fazla değinmek istemiyorum. Malatyaspor için biz hepimiz burada geçiciyiz. Kalıcı olan Yeni Malatyaspor Kulübüdür. Yapılan açıklamalar konusunda çok fazla konuşmaya gerek yok. Kendisiyle görüşemedim. Üzücü bir durum. Beni derinden yaraladı. Sonuçta kulüpte bulunan herkesin Şampiyonlukta emeği vardır. Bu göz ardı edilmemesi gerek. Bu saatten sonra yönetime devam edecek ve etmeyecek arkadaşlarımız seviyeli olması gerekiyor. Birbirine saygılı olması gerekiyor. Bu tür deyimlerden kaçınmak gerekiyor. Yeni Malatyaspor’u düşünmek zorundayız" ifadelerini kullanmıştı. 

"Yeni yönetim için çalışmalar devam ediyor"

Mali kongre sonrası yaptığı açıklamada göreve yeniden talip olacağını açıklayan Adil Gevrek'in tüzük değişikliğiyle birlikte 15 kişiden oluşacak olan yönetim kurulu için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Gevrek İstanbul gerekse de Malatya kanadından yönetimde yer alacak olan isimler üzerinde titiz davranan Gevrek'in Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'la da sürekli istişare halinde olduğu bildirildi. 

Gevrek'in en kısa sürede yönetimde yer alacak isimleri belirleyerek, yeni sezon planlamasına başlamak istediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız