SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de İmza Günü

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da takıma yeni katılan 6 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan kulüp 2. başkanı Özcan Dündar, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Dündar, zorlu bir grupta olmalarının bahane olmadığına dikkat çekerek, "İyi bir kadro yaptık. Bizim zorlu grupta olma gibi bir kaygımız yok. Biz geçen sezondan iyi bir iskelet oluşturduk. Futbolcularımız genç ve hırslı. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ve bunu her zaman söyleyeceğiz. Kesinlikle zorlu bir grupta olma gibi bir şeyin arkasına sığınmıyoruz. Ben taraftarlarımızın iç saha maçlarında stadı doldurup, karnaval yerine döndürmesini istiyoruz. Bizde onları mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Malatya'da sezon öncesi bir hazırlık maçı oynamak için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Dündar, "Açılış ile ilgili Adanaspor ile kulüp başkanımız görüştü. Bu maçın gelirinin Afrika'ya gönderilmesi düşüncesi vardı. Maç trafiği nedeniyle birkaç takımla görüşüyoruz. Bir takımla hazırlık maçı yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu ise, "Yeni Malatya Spor'da kaldığım için çok mutluyum. Burayı çok seviyorum. Bu seneki beklentiler büyük. Malatya halkını maçlarımıza bekliyoruz. Malatya kamuoyunun bu beklentilerini karşılamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Altay'dan transfer edilen forvet oyuncusu Mehmet Şen de, "Yeni Malatya Spor iyi bir takım ve genç futbolculardan kurulu. Geçen sezon ki başarıları ortada. İnşallah bu sene hep birlikte bir üst lige çıkacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Malatya halkı bize güvensin ve destek versin. Geçen sene kötü bir sezon yaşadım. Başkanımız beni aradı ve güzel bir konuşma yaptı. Bende Yeni Malatya Spor'u geçen sezondan tanıyorum. Burada olduğum içinde çok mutluyum. Yeni Malatya Spor buraları hak etmiyor. Takımımızı layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz. İnşallah bu sezon başarılı sonuçlara imza atacağız. İyi bir ekibiz. Tecrübeli futbolcuları bir araya toplamak ile şampiyon olunmuyor. İyi mücadele eden takım başarıya ulaşıyor. Bizim hedefimiz şampiyonluk ve bunun için çalışıyoruz. Diğer takımlara baktığımızda genç bir kadroya sahibiz" şeklinde konuştu.

Bir dönem Malatyaspor ve Malatya Belediyespor forması giyen Ergun Cengiz ise, Yeni Malatya Spor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Futbol hayatımda ekmek yiyorsam bunu Malatyaspor'a borçluyum. Malatya'dan bir sene ayrıldım. Malatya'nın futbol olarak yeniden bir ayaklanmaya ihtiyacı vardı. Yeni Malatya Spor'da büyük bir oluşum var. Bu anlamda da herkesin desteğini görmek beni çok mutlu ediyor. Malatyaspor'un en iyi ve en kötü dönemlerinde buradaydım. Buradan tamamen ayrılmam mümkün değildi. Yeni Malatya Spor'u takip ediyordum. Geçen sezon şansız bir play off dönemi geçirildi. İnşallah bu sezon iyi bir performans sergileyerek, hedefe ulaşacağız" dedi.

Malatyaspor'da da bir dönem forma giyen Olcaytu Ergen de, "Malatya'da Ergun ağabey gibi bir yerlere geldiysem Malatyaspor sayesinde oldu. Malatyaspor'un en iyi ve en kötü dönemlerinde forma giydim. Malatya kamuoyun ne istediğini çok iyi biliyoruz. Bu düşünceyle lige başlayacağız. İnşallah güzel bir sezon yaşarız" diye konuştu.

Süper Lig takımlarından Gençlerbiliği'nden transfer edilen genç orta saha oyuncusu Seçkin Getbay da, "Yeni Malatya Spor'a geldiğim için çok mutluyum. Takıma bakış açısı ve takımdaki ortam çok güzel. Herkes şampiyon olmak istiyor. Buda bizi motive ediyor. 11 Eylül'e kadar hazır olacağız. Hedefimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Bursa A2 takımından transfer edilen genç kaleci İbrahim Meriç ise, "Bu sene ağabeylerimizle birlikte Yeni Malatya Spor'dayız. İnşallah güzel bir sezon yaşarız. İyi bir ekibiz ve Bank Asya 1. Lige çıkacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından altı futbolcu ile sözleşme imzalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız