SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de İmzalar Atıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor’da imza şov. Nurettin Soykan Tesisleri’nde teknik heyet, yeni transferler ve sözleşmesi biten futbolcular resmi sözleşmeyi imzaladı. 
 
İmza töreni öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın açıklaması yapan kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, “İlk etap kamp çalışmamızı Pazartesi günü tamamlayacağız. 5 Ağustos’ta Ankara Kızılcahamam Patalya tesislerinde ikinci etap kamp çalışmalarımız başlayacak. İç ve dış transferimizi tamamen bitirdik. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızla hazırız. Ama bu arada 1-2 futbolcuyu daha kadromuza katmayı düşünebiliriz” dedi.
 
Katipoğlu, geçen sezondan iyi bir kadro oluşturduklarını kaydederek, “Geçtiğimiz sezon elimizde bir kadro yoktu. Transferi son gün yaktık ve bu dezavantajdı. Ama şuanda tesisimizle, kamp yerimizle, malzememizle, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizle iyi bir ekip olduk. Futbolcu arkadaşlarımız, kulüp olarak herkesin hem fikir olduğu isimlerden oluşuyor. Kişilikleri ve ahlakları nefsimden üstündür. Allah’ın izniyle başarının geleceğinden zerre kadar kuşkumuz yok. Şehirdeki birlik ve beraberlik de çok iyi olacak inşallah. Ben başarının devamının geleceğini ümit ediyorum” diye konuştu.
 
Katipoğlu’nun konuşmasının ardından teknik direktör Cafer Aydın ve yardımcıları resmi sözleşmeyi imzaladı. Teknik heyetin imza töreninde bir konuşma yapan kulüp 2. başkanı Özcan Dündar, “Cafer hocayı basında çok sevdi bizde çok sevdik. Bu sezon yine birlikteyiz. Ben başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Yeni Malatya Spor teknik direktörü Cafer Aydın da, Yeni Malatya Spor’un hedeflerini herkesin bildiğini ifade ederek, “Malatya büyük bir şehir. Geçtiğimiz sezonda hedefimiz Bank Asya 1. Lige çıkmaktı bu yılda hedefimiz aynı. İnşallah bu sezon play off’a kalmadan direk Bank Asya 1. Lige çıkmak istiyoruz” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından teknik heyet; futbolcular Mesut Balkan, Mehmet Zeki Uçan, Tahir Kurt, Serdar Karkın, Erdi Bakırcı, Adem Sağlam, Serkan Gaşi, Recep Yaşar, Mehmet Toşak, Can Akkaşlı, Fatih Gümüşel, Mert Ali Şimşek, Can Ulun, Emrah Ekmekçi, Caner Hüseyin Bağ, Nedim Köseoğlu, Enis Kahraman, Mustafa Marangoz, Hüseyin Kar, Cihan Yeşilırmak ve Uğur Yanıkdemir resmi sözleşmeyi imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız