SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de İmzalar Üst Üste Gelebilir

0
Güncellendi - 2018-07-26 04:08:07
YMS'de İmzalar Üst Üste Gelebilir
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları iyice hız kazandı. Sarı kırmızılılar, birkaç gün içerisinde anlaştığı futbolcularla üst üste sözleşme imzalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da ikinci etap kamp çalışmaları Topuk Yaylası'nda devam ediyor. Sarı kırmızılılar şuana kadar oyuncuyla anlaşırken, teknik direktör Erol Bulut'un yeni sezonda görev vermeyeceğini ilettiği futbolcularla da yollar ayrılıyor. En az 4 oıyuncuyla anlaşmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda, kulüp başkanı Adil Gevrek, Topuk Yaylası kampında teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelerek, transfer çalışmaları konusunda istişarede bulundu.

Şuana kadar St. Gallen'den Danijel Aleksic, Göztepe'den Ömer Şişmanoğlu ve Kasımpaşa'dan Ahmet Ildiz'i kadrosuna katan Yeni Malatyaspor, listesinde bulunan bazı futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin bazı futbolcularla imzaya çok yakın olduğu ve birkaç gün içerisinde imzaların üst üste atılacağı ifade ediliyor.

Sırp sağ kanat Zoran Tosic'in sakatlanmasının ardından bu transferi askıya alan yönetimi, Başakşehir'in stoperi Manuel Da Costa ile görüşmelerden olumlu sonuç alarak, prensipte anlaştığı Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald'ı kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

Sarı kırmızılılar, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Matheus Doria Macedo, Aytaç Kara ve Gilberto ile yeniden sözleşme imzalamayan Yeni Malatyaspor, forvet oyuncusu Fernando Emanuel Dening, sol bek oyuncusu Aly Cissokho ve orta saha oyuncuları Abdoulaye Sadio Diallo ve Nacer Barazite ile yollarını ayırdı.

Sarı kırmızılı yönetim, Fransız sağ bek oyuncusu Michael Pereira ile yeniden anlaşmak istemiş ancak oyuncunun sözleşme süresindeki talebi nedeniyle anlaşma sağlayamamıştı. Pereira ile yeniden bir görüşme gerçekleştirileceği ifade ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • halil kılınç (5 yıl önce)
    cak cek.. lig başladı Hoca gideCek.
    0
    0
    Yanıtla