SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de İnegöl Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:21:04
YMS'de İnegöl Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, İnegölspor maçının hazırlıklarına yaptığı ter idmanıyla başladı. 

Ligde geride kalan 8 haftada aldığı sonuçlarla puan tablosunda 3. sırada yer alan Yeni Malatyaspor’da, teknik heyet ve futbolcular 1 günlük iznin ardından Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplandı. Ligin 31. haftasında sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı ter idmanıyla başladı. Teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı nedeniyle tedavisi Ankara’da devam eden Okan Öztürk dışında bütün futbolcular katıldı. Kısa süren ter idmanının ardından futbolcular ayak tenisi oynadı.

Play-off’a kalma hedefini son 8 haftada aldığı iyi sonuçlarla kuvvetlendiren sarı-kırmızılı takım, sahasında ağırlayacağı lig ikincisi İnegölspor’u yenerek, matematiksel olarak da rahatlamak istiyor. Teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan sarı-kırmızılılar, mağlubiyet yüzü görmedi. Geride kalan 8 haftada 5 galibiyet 3’de beraberlik alan Malatya ekibi, ligde kalan 4 maçtan da en iyi sonuçları alarak, Play-off’u düşünmek istiyor.

İç saha maçlarını Malatya İnönü Stadı’nda oynayan Yeni Malatyaspor, bu sezon başarılı bir grafik çiziyor. Sahasında şuana kadar 14 karşılaşma oynayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların 8’ini kazanırken, 5’inde berabere kaldı. Yeni Malatyaspor, iç sahada sadece 1 maç kaybetti.

Öte yandan sağ alt arka adalesindeki sakatlık nedeniyle Ankara’da tedavi olan forvet oyuncusu Okan Öztürk’ün kontrolden geçtiği kaydedildi. Tecrübeli futbolcunun yapılan kontroller sonrasında durumunun iyiye gittiği ve Cuma gününe kadar Ankara’da tedavisine devam edeceği bildirildi. Cuma günü yapılacak olan son kontrolün ardından Malatya’ya dönmesi beklenen Okan Öztürk, İnegölspor maçında forma giyemeyecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız