SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kararlar Haftası

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:04:46
YMS'de Kararlar Haftası
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor'u hareketli günler bekliyor. 

6 yıl aradan sonra bu sezon PTT 1. Ligi'ne yükselen ve şampiyonluk özlemini sona erdiren sarı kırmızılı takımda, yönetimin göreve devam edip etmeyeceği ile Yeni Malatyaspor'u PTT 1. lige taşıyan ve teknik direktörlük kariyerinde ilk şampiyonluğunu yaşayan Feyyaz Uçar'ın göreve devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. 

Sarı kırmızılı takımda gözler kongreye çevrilirken, yeni sezonla ilgili planlarda yavaş yavaş netleşmeye başladı. 19 Mayıs'ta Malatya İnönü Stadı'nda düzenlenecek olan organizasyonla şampiyonluk kupasını alacak olan Yeni Malatyaspor'da, kupa töreni sonrası hareketli günler yaşanacak.

Mali kongrede ibra edilmeyi bekleyecek olan yönetim, gelecek sezonla ilgili planlama yapmak üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 

Göreve devam edip etmeyeceğiyle ilgili net bir karar vermeyen kulüp başkanı Adil Gevrek, konuyla ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme yapmıştı. Görüşmede, Çakır'dan destek sözü alan Gevrek'in yönetimi güçlendirme adına kolları sıvadığı ve destek arayışlarına başlayacağı öğrenildi. 

PTT 1. Lig için iyi bir bütçe oluşturmak ve yönetime yeni isimler alarak, güçlü bir yapıyla yoluna devam etmek isteyen Adil Gevrek, oluşacak desteğe göre net kararını verecek. 

-Adil Gevrek'in kararını vermesi bekleniyor-

Yeni Malatyaspor'da gelecek sezonun net planlamasının yapılabilmesi için kulüp başkanı Adil Gevrek'in göreve devam edip etmeyeceğine karar vermesi bekleniyor.

İlk sivil yönetimle takımı şampiyonluğa ulaştıran Gevrek'in yakın çevresine bu sezon birlik beraberlik ve takıma verilen destekle şampiyonluğun geldiğini, bu desteğin PTT 1. Lig'de de sürmesi gerektiğini ifade ettiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde muhabirimiz Ferdi Durdu'ya açıklamada bulunan Gevrek, "Biz görevde olursak, '1-2 sene bu ligde yer alsın, düşmemeye oynasın' diye bir şey asla demeyeceğiz. Mutlak bir hedef olacak. Yeni Malatyaspor her zaman hedef takımıdır ve PTT 1. Lig'de de hedefe oynaması lazım. Yeni Malatyaspor'a da bu yakışır. Bununla ilgili bir altyapı oluşturmaya çalışıyoruz. İstediğimiz destekleri, birlik ve beraberliği bulabilirsek, göreve devam ederiz" açıklamasında bulunmuştu. 

-Feyyaz Uçar ile henüz bir görüşme yapılmadı-

Bu sezon Yeni Malatyaspor'u şampiyonluğa taşıyan ve teknik direktörlük kariyerinde ilk şampiyonluğunu yaşayan Feyyaz Uçar ile yönetimin henüz bir görüşme yapmadığı kaydedildi.

Takımla olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan tecrübeli teknik adam, "Mutlaka ilelebet Yeni Malatyaspor burada kalmayacak, yukarısı için çalışmalar olacaktır. Bunun planlamasını ne şekilde yapacaklar onların takdiridir. Benim için mahsuru yok, benim hoşuma gider şampiyonluğa oynayan bir takımda hoca olmak. Sözleşmemiz 31 Mayıs'ta bitiyor. Şimdi doğal olarak görüşmeler olacak. Tabi Malatyaspor'da herkes çalışmak ister. Eğer yönetimde teveccüh gösterirse sözleşmemiz devam edecek" dedi. 

Kulüp başkanı Adil Gevrek ise, teknik heyetle ilgili kararın kongre sonrası verileceğini kaydederek, "Feyyaz Uçar  ile geçtiğimiz sezon devre arasında anlaşmıştık. Hocamızla birlikte takımımızı iyi bir çıkış yakaladı ve şampiyon oldu. Maalesef Türk futbolunda bazen vefasızlıklar olabiliyor ve bir üst lige çıkıldığında başarılı olan hoca değiştiriliyor. Feyyaz Uçar, takımı şampiyon yapmış bir hoca. Tabi ki bununla ilgili kararı kongre sonrası konuşacağız ancak hocamızın takımı şampiyon yaptığını göz önüne alarak kararımızı vereceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız