SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kılıç'ın Karnesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:36:58
YMS'de Kılıç'ın Karnesi
A- A+ PAYLAŞ

Teknik direktör Gürses Kılıç, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Malatyaspor’un başında çıktığı 27 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik, 9’da mağlubiyet aldı. 

Teknik direktör Gürses Kılıç 2011-2012 sezonunun ikinci yarısında takımın başına getirildi. Tecrübeli teknik adam sarı kırmızılı takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada Bozüyükspor’a 3-2 mağlup oldu. Bozüyükspor mağlubiyetiyle göreve başlayan Kılıç, bir sonraki hafta Malatya İnönü Stadı’nda oynanan Turgutluspor maçını da 2-1 kaybetti. Kılıç, Yeni Malatyaspor’un başında ilk galibiyetini 12 Şubat 2012’de Malatya İnönü Stadı’nda Çorumspor karşı 3-0’lık skorla aldı. Tecrübeli teknik adam, daha sonra sırasıyla İskenderun Demir Çelikspor ve Kocaelispor maçlarında da takımına galibiyet kazandırmayı başardı.

2012-2013 sezonunda takımın başında 9 karşılaşmaya çıkan Kılıç, 3 galibiyet, 5 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız