SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kimler Gündemde?

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:33:57
YMS'de Kimler Gündemde?
A- A+ PAYLAŞ

Normal sözleşme süresi 31 Mayıs 2013’de bitmesi öngörülen Gürses Kılıç ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilecek yeni isim için arayışların da devam ettiği öğrenildi. 

Yeni Malatyaspor yönetiminin Gürses Kılıç'a ilişkin verilen kararın hemen ardından aralarında Malatyaspor'un eski futbolcularından Ünal Karaman, Kasımpaşaspor'da görev yaparken işine son verilen Metin Diyadin, bir dönem Yeni Malatyaspor teknik sorumluluğu yapan Cafer Aydın ve son olarak Adanademirspor’u çalıştıran Osman Özdemir’in de olduğu çok sayıda teknik adamla görüştüğü öğrenildi.

YMS yönetiminin ağırlıklı olarak Metin Diyadin seçeneği üzerinde çalıştığı, ancak Diyadin’in talep ettiği rakamın yüksekliğinin takımın bütçesini sarsabileceği gerekçesiyle diğer alternatiflere yönelebileceği belirtiliyor. 

Metin Diyadin Kasımpaşa A.Ş.’de görev 2012-2013 sezonunun 5. haftasında Kasımpaşa 3 galibiyet ve 2 yenilgi ile ligde 3. sırada olmasına rağmen işine son verilmişti. Ünal Karaman son olarak Trabzonspor’da sportif direktörlük pozisyonunda görev yapmıştı. 

Cafer Aydın, Vedat İnceefe’nin Yeni Malatyaspor teknik direktörlüğü döneminde yardımcı antrenör olarak çalışırken İnceefe’nin istifasından sonra teknik sorumluluk görevine atanmıştı. Cafer Aydın son olarak 3. lig 1. Grup takımlarından Bursa Orhangazispor’da görev yaptı. 

Yeni Malatyaspor yönetiminin görüştüğü öğrenilen bir başka isim olan Osman Özdemir ise, son olarak PTT 1. lig takımlarından Adana Demirspor’u çalıştırdı. Özdemir Adana Demirspor başında sadece 5 maça çıkabildi ve Kayseri Erciyesspor karşısında alınan 5-1’lik mağlubiyetten sonra Ekim ayında istifa etmek zorunda kaldı. 

Hakan Çalışkan çalıştırıyor

Bu arada Çarşamba günü İnönü Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak lig maçında İskenderun Demirçelikspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor halen AKDL U-17 Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan yönetiminde çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız