SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kırklareli Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:15
YMS'de Kırklareli Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Kırklarelispor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Mert Korkmaz yönetimindeki antrenmanda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un defans futbolcusu Koray Şanlı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aydınspor 1923 karşılaşmasında şansız 2 puan kaybettiklerini ifade eden Koray Şanlı, “Maça iyi başladık. 1 gol yedik ve demoralize olduk. Ardından kalemizde verdiğimiz pozisyonlar oldu. Penaltı kaçırdık, şansızlıklar yaşadık. Galip gelebilirdik ama olmadı. Kazansaydık, Hatayspor ile aramızdaki puan farkını 5’e indirecektik. Göztepe - Hatayspor maçının sonucunu bekleyip, biz de içeride kazanıp puan farkını daha da azaltmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Ligin sonu gelmeye başladı. İnşallah istediğimizi yaparız” dedi.

Şanlı, üst sıralardaki takımların büyük bir yarış içerisine girdiklerini belirterek, “İlk 5’de yer alan takımların hepsi liderle maç yapacak. Bu Hatayspor’un işine gelmeyecektir. İnşallah biz rakiplerimizi yenip, puan kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz. Bazen olmuyor ama bundan sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendirip, her maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Kırklarelispor maçını kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini vurgulayan Şanlı, “Kırklarelispor da küme düşmemek istiyor. Hatayspor karşısında da iyi futbol oynamışlar. Maç bizim için kolay olmayacak. Zaten ligde kolay maç yok. Taraftarımızın da desteğiyle bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız